25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Black Ops II multiplayer újít és mégis hű marad az elődökhöz

Mark Lamia, a Treyarch főnöke beszélt az új játékról és a vele kapcsolatos fejlesztési munkálatokról.

Írta: rootshaper 1 hozzászólás

A CVG-vel beszélgetett a Treyarch feje, Mark Lamia, melyben arról számolt be, hogy "a Call of Duty sorozat életereje a multiplayerben van, melyet az emberek az év 365 napján 24/7 játszanak." - de szerinte ők tudnak ennél jobbat is. Látom az emelkedő szemöldököket, hogy vajon több napot próbálnak majd egy évbe besűríteni?
"A Black Ops-ban megcsináltunk mindent, amit akartunk. Megcsináltuk a testre szabhatóságot, az embléma szerkesztőt, remek térképeket és remek lehetőségeket, de egy dolgot nem: a játék központi részéhez nem nyúltunk hozzá."
Az tény, hogy a Black Ops első része olyan funkciókat hozott el, amik minden többjátékos játék hasznára válhatnának. Élőben lehet megosztani a meccseket ehhez tartozó erőmű hardware nélkül, vagy csak belépni egy már aktív meccsbe és kommentálni azt egy ehhez készített kezelőfelület segítségével.
"Úgy gondolom, hogy ha fenn akarsz tartani egy meglévő sorozatot, akkor innovációt kell hoznod, ami frissen tartja azt, de mégis hűnek kell maradni az eredeti koncepcióhoz is. Játszhatónak kell maradnia a játéknak, de mégis tartalmaznia kell mélységet. Szerintem jó ideig el fog tartani a játékosoknak, míg ezeket a rétegeket meghámozzák és rájönnek, mennyi mindenre is jó az új játék és hányféleképpen lehet azt játszani. Ha túl akarsz élni, kénytelen leszel a feladatra koncentrálni és a csapatoddal együttműködni. Ez egy markáns változás lesz a Call of Duty szériában, nem csak a következő CoD játékot készítjük, ez tényleg egy nagy előrelépés lesz a sorozat életében."
Mindezek persze kiderülnek majd, ha megjelenik a játék november 13-án, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra egyaránt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Call of Duty: Black Ops II

Platform:

Fejlesztő: Treyarch

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2012. november 13. PC
n/a: PS3, X360, Wii, WiiU

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Szenya3
Szenya3 [12]
Játszható. Hű az elődhőz. Kiskéssel felépített machinegunt full hpról leszedni. vagy instant win a pályán, de még a spamkiller 20ölés/10mp-s superrepülő is . Hű lesz? Még kedvezőbb a hülyegyerekeknek, még konzolosabb, még 2 gombosabb. gg
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)