Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Küldetésszerkesztőt is kap a Neverwinter

Bemutatkozik a The Foundry, melyben mindenki összerakhatja álmai kalandjait, egy MMO keretein belül.

2012.09.26. 10:34 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Cryptic fejlesztgeti a saját kis Dungeons and Dragons szabályrendszerre épülő MMO szerepjátékát, a Neverwintert, melyben nem csak a fejlesztők által megálmodott küldetéseket játszhatjuk végig, hanem akár, mint a Star Trek Online-ban is, elkészíthetjük sajátjainkat, mint kalandmester.
Erre ad lehetőséget a napokban bemutatott Foundry, melyben a játék által is használt összetevőkből, NPC-kből és ellenségekből lehelhetünk életet álmaink kazamatájába. Vagy épp halált, attól függ, mi a cél. A fejlesztők azt ígérik, hogy az eszközök használata nagyon könnyen elsajátítható lesz, de ha valaki mélyen akar belenyúlni a szerkesztőbe, annak azért idő kell majd ahhoz, hogy megismerje minden titkát. Teleszórhatjuk küldetéseinket szövegekkel, eseményekkel, ellenségekkel és gyakorlatilag mindennel, amire egy kalandmester csak vágyhat.
A felhasználói felület nagyrészt egyszerű drag-and-drop rendszerű ablakokból fog állni, ahonnan csak be kell dobálni a kívánt elemeket és azokat összehegeszteni egy nagy egésszé. Persze hangsúlyozzák a fejlesztők, hogy ez nem azt jelenti, hogy az egyszerűség a cél, mindössze csak annyit, hogy olyan bonyolult és komplex történeteket kreálhat mindenki, amilyeneket csak akar. Ha egy szimpla "vidd ezt innen ide" típusú küldetésre vágysz, megteheted percek alatt, de ha egy komoly, sztorivezérelt, több térképen átívelő kalandot akarsz a többiek elé tárni, ahhoz már komolyabban bele kel folyni a szerkesztő rejtelmeibe. ■

Neverwinter
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Neverwinter

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló