Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Naughty Bear: Panic in Paradise megjelenési dátum

A szociopata plüssmaci visszatér, hogy leszámoljon a többi édes kis plüssállatkával, remélhetőleg ezúttal egy picit változatosabb módot választ, mint az első részben.

2012.09.28. 11:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Naughty Bear 2010 nyarán jelent meg és igazán egyedi koncepcióval bírt: egy édes plüssmackónak tűnő szörnyeteget irányíthattunk, feladatunk pedig a többi kis szőrmók levadászása volt. Sajnos azonban a játékmenet hihetetlenül egysíkú lett, így kimondottan rossz kritikákat kapott a játék, valamint a rajongók is hamar elfordultak tőle. Ennek ellenére a kiadó 505 Games látott még fantáziát a címben, és bejelentette, hogy készül a Naughty Bear: Panic in Paradise, melyet a Behaviour Interactive fejleszt. Az új játékban visszatér a szociopata plüssmackó, aki 11 másik maci nyomába ered, hogy egyenként vadássza le őket. A harcrendszert teljesen újragondolták a fejlesztők, kapunk speciális támadásokat és ultra-kill-t is.
A kiadó ma bejelentette, hogy a játék október 10-én jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A megjelenést követő három hónapban további 12 DLC érkezését tervezik a fejlesztők, melyek új fegyvereket, támadásokat, ultra-killeket és jelmezeket adnak majd a játékhoz. Ezeket a kultikus hollywoodi rosszfiúk ihlették, így megrendezhetjük a saját Paradise Island-i láncfűrészes mészárlásunkat is, esetleg minden napból péntek 13-át varázsolhatunk. ■

Naughty Bear: Panic in Paradise
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Naughty Bear: Panic in Paradise

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló