Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 3 - vége az unalmas kocsikázásnak

A második rész egyik nagy hibája volt, hogy rengeteg időt töltöttünk az unalmas kocsikázással, mire elértük egy-egy célpontunkat. Ez a harmadik részben megváltozik.

2012.10.14. 14:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft komolyan szeretné kiköszörülni a csorbát, melyet a Far Cry 2 okozott néhány éve. Bár az előzetes videók, képek és információk alapján a játék fantasztikusnak tűnt, végül rengeteg olyan hiba és meggondolatlan megoldás kapott helyet benne, melyek alaposan rontottak a játékélményen.
A fejlesztők a Far Cry 3-ban egyetlen ilyen hibát sem szeretnének elkövetni, így a szigeten való utazásra is külön figyelmet fordítanak. Ígéreteik szerint a választás lehetősége a játékos kezébe lesz adva: kocsikázhat órákat a szigeten, de választhatja a gyors-utazás opciót is.
"Eltökélt szándékunk, hogy az utazást is érdekessé tegyük. Szeretnénk elérni, hogy még a sarkokon történő kézifékes befordulás is rendkívül szórakoztató legyen. Ha a játékos akarja, leugrathat egy sziklaszirtről 70MPH-s sebességgel, bár ez nem jelent majd túl sok jót az autónak, a lényeg, hogy megteheti. Nem akarjuk, hogy az utazás munkának tűnjön, de aki szeretne órákat autózni a tengerparton, hát tegye. Lesznek gyors-utazási pontok szerte a szigeten, melyekkel másodpercek alatt elérhetünk bárhová. Ezért sosem fogjátok azt érezni, hogy valami túlságosan is messze van, de a választás a kezetekben lesz, hogyan juttok el odáig. Nagyon fontos számunkra, hogy a játékos kezébe adjuk a döntés jogát, így egyedül rajtuk múlik, hogy mit tesznek, mi köti le őket." - magyarázta Jamie Keen, a fejlesztés egyik vezető munkatársa.
A Far Cry 3 megjelenéséig már csak alig másfél hónap van hátra, november 30-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Far Cry 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló