Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megérkeztek a Kaspersky 2013-as védelmi szoftverei

A Safe Money technológia védi az online vásárlásokat és banki tranzakciókat.

2012.10.29. 08:27 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Október közepétől kaphatóak a boltokban az orosz Kaspersky Lab új védelmi szoftverei Kaspersky Internet Security 2013 és a Kaspersky Anti-Virus 2013. A programok az Automatic Exploit Prevention technológia segítségével ismeri fel a biztonsági réseket célzó programokat, megakadályozva azok támadását. Az Internet Security csomagban megtalálható Safe Money megoldás az online vásárlásokat és a banki tranzakciókat védi, összetett módszerrel. Amikor a felhasználó online bankolással kapcsolatos oldalakra lép, automatikusan Safe Browser módba vált, elszigetelve a többi online tevékenységtől, hogy a tranzakció véletlenül se álljon megfigyelés alatt. A leggyakoribb, tranzakciókkal foglalkozó oldalakra lépve automatikusan bekapcsol a Safe Money funkció, ezek listáját pedig a felhasználó bővítheti. Online fizetéskor ellenőrzi a weboldal hitelességét, kiszűrve a hamis weboldalakat. A számítógép biztonsági állapotát is értékeli, figyelmeztetve a fizetés előtt fennálló veszélyekre. A jelszó és a bankkártyaszám biztonságos bevitelét pedig virtuális billentyűzet biztosítja, ami a keylogger programok ellen hatásos. A Kaspersky Internet Security 2013-as programba új anti-spam motor is került, amely hatékonyan szűri a beérkező kéretlen leveleket.
Mindkét új szoftver kompatibilis a Windows 8 operációs rendszerrel is. Az új Kaspersky Now funkció segítségével a Microsoft új rendszerének felhasználói gyors áttekintést kaphatnak számítógépük biztonsági állapotáról, és segítségével közvetlenül az új felhasználói felületről indithatók el a védelmi programok funkciói.
A Kaspersky Internet Security 2013 ajánlott fogyasztói ára 13245 Ft (egy évre szóló frissítéssel), míg a Kaspersky Anti-Virus 2013 ára 8826 forint. A számítástechnikai üzletek mellett mindkét szoftver megvásárolható a Kaspersky webáruházában is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló