Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Football Manager 2013 - pontszámok és demó

Megérkeztek az első értékelések az SI Games menedzserjátékáról, melynek demója már letölthető Steamen keresztül.

2012.10.29. 14:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A focimenedzser-játékok kedvelői két címmel gazdagodnak minden évben: az EA Sports FIFA Manager sorozata, valamint az SI Games Football Manager sorozata kapja meg évről évre folytatását. Míg előbbi inkább a külcsínre és az egyszerű, könnyen megtanulható játékmenetre épít, addig utóbbi inkább tekinthető igazi stratégiának, esetleg szimulátornak.
A SEGA kiadásában hamarosan megjelenő Football Manager 2013 ezúttal is számos újdonságot ígér, többek között továbbfejlesztett 3D-s mérkőzéseket. Néhány külföldi online magazin már kipróbálhatta az új játékot, és pontozta is azt, e pontszámok pedig a következőek:

A pontszámok alapján úgy fest, a fejlesztők által említett 900 különféle változtatás (az előző epizódhoz képest) remekül működik, és ismét egy remek futballmenedzser-játékkal gazdagodhatunk a november 2-i megjelenés után.
Aki addig nem bír várni, a 2012-es változatban pedig már minden trófeát bezsebelt, annak is van jó hírem, ugyanis a Football Manager 2013 demója már letölthető Steamen keresztül. ■

Football Manager 2013
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Football Manager 2013

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló