Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aranylemezre került a Far Cry 3

A Ubisoft befejezte a sokak által várt Far Cry 3 fejlesztését, így minden bizonnyal tartani is tudják a tervezett novembervégi megjelenést.

2012.11.07. 11:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hatalmas várakozás előzi meg a Far Cry 3 megjelenését, hiszen a mára klasszikussá vált első részt, mely a Crytek első játéka volt, a Ubisoft által egy felemásra sikerült második epizód követte. A Far Cry 2 rengeteget ígért, ezek többségét ugyan be is tartotta, ám a végeredmény így is túl sok kívánnivalót hagyott maga után. A készítők a harmadik rész kapcsán azonban mást sem hangoztattak a fejlesztés során, mint a hibák kijavítását, és a helyes ösvényre való visszatérést. Az elvárások tehát magasak a játékkal kapcsolatban, de, hogy ezeket teljesíteni is tudja-e, az csak a megjelenés után fog kiderülni. Erre pedig november 29-én kerül sor, ami most már biztosnak is tekinthető. A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy véget ért a fejlesztés, a Far Cry 3 aranylemezre került, így már csak a sokszorosítás és a kiszállítás van hátra. ■

Far Cry 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 3

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2012.11.07. 15:17
OFF
UBIPGW10 - promo code az Ubishophoz, -10 euró, vagyis valamennyi 10 eurós és alatti játék ingyenes ebben a gyalázatos és felesleges steam klónban.
ON

Akkor már csak várjuk az első értékeléseket:).
ajánlott olvasnivaló