Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V - Albert De Silva, az exgengszter?

Megérkeztek az első információk a GTA V főhőséről, aki - ahogy azt már eddig is megszokhattuk - nem épp egy ma született bárány.

2012.11.08. 13:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Forrósodik a levegő a Grand Theft Auto V körül, hiszen alig egy hét múlva bemutatják a második trailert a játékból, ma pedig lerántották a leplet a főhősről is. Egészen pontosan megérkeztek az első kósza hírek róla, mivel a hivatalos bemutatóra ma este kerül sor a Game Informer oldalán.
Amit azonban már most tudni lehet, hogy hősünk ezúttal sem egy ma született bárány, sőt. Az egyes források szerint Albert De Silva névre hallgató alak egy keleti partról származó gengszter, aki egy új és szebb élet reményében érkezik Los Santosba. Ám, ha csak ennyi lenne a történet, akkor valószínűleg a GTA V sem szólna másról, mint a The Good Life című játék, vagyis semmi akció, csak önfeledt lubickolás az élet örömeiben. Na, ettől nem kell tartanunk, mivel hősünket tovább kísérti a múlt, és idővel feltűnnek a színen a régi ismerősök, akik nem hagyják, hogy végleg szakítson korábbi életével. Így keveredik ismét egyre nagyobb zűrbe, de hát végeredményben minden GTA játék erről szól, nem igaz? ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2012.11.08. 17:36
Nem hittem volna, hogy egy GTA-t így (sőt! Már egy újabb infot!) fogok várni valaha. Illetve így, meg egyáltalán várni:D.

Este 6-tól elérhető hivatalosan az a 18 oldalas GTA V előzetes. Aztán pedig már tele lesz velük a net:D.
Yourmom
Yourmom 2012.11.08. 20:51
Kicsit csalodott vagyok torteneten..:/ Azt hittem azert valami jobbal fognak elo drukkolni, na de ki tudja, attol meg lehet nagyon jo, csak mar tenleg elo alhatnanak valami massal. Na majd talan legkozelebb!:D
GustyX
GustyX 2012.11.08. 21:14
Take it boys!
ajánlott olvasnivaló