Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 3 - Cevat Yerli a játékról és a jövőről

A Crytek vezére adott interjút a RockPaperShotgun magazinnak, melyben beszélt a stúdió vezető sorozatáról és a jövőt érintő tervekről is. Megérkezett az első The Seven Wonders trailer is.

2012.12.12. 20:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crytek jelenleg is dolgozik következő akciójátékán, a Crysis 3-on. Meg is érkezett a múlt héten bejelentett The Seven Wonders of Crysis 3 trailersorozat első epizódja, melyet lent meg is találtok. Cevat Yerli a napokban kimerítő interjút adott a RockPaperShotgun magazinnak, melyben választ adott a jövő tavaszra datált játék gépigényét firtató kérdésre is.
"A Crysis esetében rengeteg játékos panaszkodott a túl magas gépigényre. Azt mondták, nem tudnak játszani a játékkal vagy legalábbis így hitték. Ugyanis, mikor a legtöbb ember arra panaszkodik, hogy nem tud játszani egy játékkal, az leggyakrabban azt jelenti, hogy nem tudja azt maximális beállítások mellett futtatni. De ez nem volt véletlen, mivel mi egy időtálló játékot készítettünk. Az időtálló alkotások pedig általában nem képesek maximális beállítások mellett rendben futni a mai számítógépeinken. Az volt a filozófiánk, melyet nevezhetünk négy éves számítógépes életciklusnak. Ez azonban visszaütött a Crysis esetében, ezért úgy döntöttünk, hogy a Crysis 2-t elérhetőbbé tesszük, hogy az emberek hamar elérhessék a legmagasabb beállításokat. Egész máshogy álltunk az egész fejlesztéshez. Végül az embereknek ez sem tetszett, ez is visszaütött. A Crysis 3 esetében tehát az alacsonyabb beállításokat könnyen teljesíthetővé tettük, míg a legmagasabb részletességet csak a jövő számítógépei lesznek képesek futtatni. Ez lesz a legjobb mindenkinek." - utalt Yerli a néhány nappal ezelőtt felfedett hivatalos gépigény meglehetősen tág skálájára, majd néhány szó erejéig kitért a Crysis 3 utáni tervekre is - "Még túl korai lenne a Crysis 4-ről beszélnünk. A Crysis 1-2 és 3 esetében végig pontosan tudtuk, mi következik, hogy milyen irányba akarunk haladni. Ehhez végig tartottuk is magunkat, a technológia, a történet és minden egyéb tekintetében. De ez a Crysis 3-mal véget is ér. A következő Crysis esetében már teljes lesz a kreatív szabadságunk, hogy olyan dolgokat is megvalósíthassunk, melyeket máshogy nem lehetne. Új ötleteink vannak a világot illetően, a karaktereket illetően, szeretnénk új szereplőket, és új ellenséget behozni a képbe. Ezeket nem valósíthatnánk meg a jelenlegi felállásban. Röviden, szeretnénk újragondolni a Crysist."
A teljes interjúban többek között a THQ anyagi nehézségei is szóba kerültek, melyek kihathatnak a stúdió másik alkotásának, a Homefront 2-nek a sorsára is.
"Mind a támogatottságunk, mind az együttműködésünk biztos lábakon áll a THQ-val. De kétségkívül bizonytalan idők ezek, mikor ilyen rossz hírekről olvasni a kiadót illetően. Ezzel együtt továbbra is remek a kapcsolatunk és gördülékeny a kommunikációnk a THQ vezetőivel, így már a hírek megjelenése előtt is tudtunk az anyagi problémákról. Ahogyan az alkalmazottak is aggódnak, ha rossz híreket kapnak, úgy a rajongók is. Nekünk pedig változtatnunk kell ezen. Meglátjuk, hogyan alakulnak majd a dolgok. A kapcsolatunk remek, de nem tudjuk, hogyan fognak megoldódni a THQ gondjai. Ez a THQ magánügye. De reméljük, hogy fordulni fog a kocka, és ebben a fordulatban a Homefront 2 jelentős szerepet játszhat majd. Mondhatnám úgy is, hogy jelenleg ez a legfontosabb projekt. A Saints Row-val együtt e két játék a THQ két zászlóshajója."

Crysis 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló