Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az első tengerentúli Crytek iroda

A néhány nappal ezelőtti török megnyitó után most a tengerentúlon terjeszkednek a Yerli-fivérek.

2013.01.29. 15:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig zajlottak le a Crytek Istambul megnyitó ünnepsége utáni takarítási munkálatok, a Crytek máris újabb stúdió megnyitójára küldhette ki a meghívókat. Ezúttal a tengerentúlra invesztáltak be a Yerli-fivérek, és Austinban megnyitották a német székhelyű játékfejlesztő cég első amerikai stúdióját. A Crytek USA már a kilencedik irodája a csapatnak, így lassan elmondható lesz, hogy szinte a világ minden pontján található egy Crytek stúdió.
"A Crytek mindig is különleges kapcsolatot ápolt az észak-amerikai játékos társadalommal és üzleti partnereivel, így egy állandó iroda megnyitása természetes lépés volt. Izgatottan várjuk, hogy megkezdhessük a munkát a legújabb, austini irodánkban, ahol David Adams vezetésével 35 fős fejlesztői stáb dolgozik majd. Hiszünk benne, hogy a CryENGINE technológia használatával a stúdió egészen újszerű játékélményt lesz képes megalkotni." - nyilatkozta Cevat Yerli, majd David Adams, a Crytek USA vezetője vette át tőle a szót - "Remek érzés, hogy részese lehetek a legújabb Crytek stúdió megalapításának, ahol a legmagasabban képzett fejlesztők dolgoznak majd. A stúdió méltó lesz a Crytek által mindig is képviselt magas elvárásokhoz a videojáték ipar minden területén."
A Cryteknél természetesen az új stúdiók megnyitása körüli ügyintézés mellett marad némi idő a Crysis 3 fejlesztésére is. A napokban új, huszonöt perces trailert adtak ki a február 22-én érkező akciójátékból, amelyben a fejlesztési munkálatokba nyerhettek bepillantást. ■

Crysis 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 3

hozzászólások (6)

GustyX
GustyX 2013.01.29. 21:15
Isten ments!!!!!

Jó az ilyen mesés megjelenéssel, nem kell neki cryeengine:).

Kár, hogy a második rész olyan lett amilyen. Mindegy, én bízom egy igazi h&s Darksiders 3-ban:D.
balays82
balays82 2013.01.29. 21:24
Tulajdonképpen mi a gond a második résszel? Még nem próbáltam, mivel a tavaly év végi játékáradat áldozatául esett, de túlnyomó többségben csak pozitív véleményeket olvastam róla, mind a sajtó, mind pedig a játékosok részéről.
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.01.29. 21:47
Hát, hogy bődületesen unalmas. Hiába szép, és vannak benne látványos elemek, a küldetések, a pályák felépítése a történet adagolása mind-mind unalmas és vontatott. Hiába a látvány, sajna az élvezeti és izgalmi faktor nem teljesít túl jól. Legalább is nálam nem teljesített. És számomra már az első résszel is ez volt a legnagyobb baj. Hamar unalmassá vált.
GustyX
GustyX 2013.01.29. 22:02
Igazából nem tudom, mert még nem játszottam vele, de állítólag kevesebb a harc, több a portalos puzzle baromság, meg a PoP-os ugri-bugri.... Ráadsául a haláli lovast mindenki csicskaként ugráltatja és sok küldetés több szakaszból áll, amely "hozz 3 darabot ebből, majd 3-at abból", aztán folyt köv.. Köszi, ennyi nekem elég volt.
Meg szerintem az RPG rendszer is felesleges időpazarlás egy h&s-be.

Pár idézet a játékról:
"Én nem bírtam végigjátszani a Darksiders 2-t. Nagyon unalmas lett sajnos, szerintem rosszúl találták el a harc/felfedezés/puzzle arányt. Az egyben ez nagyon jól volt eltalálva."

"Death volt az egy aki úgy igazán érdekelt erre még több puzzle lett benne mikor 1 se kéne bele csak darálni a rohadt sok sörnyet és pont az nincs benne. És e helyett kifutófiút csináltak belőle."

"de nekem eddig ez a játék egy csalódás.
minden peremen még van fél méter láthatatlan pixel,az xp és item system nem illik szerintem egy ilyen ugrálós akció játékba."

Gyakorlatilag pont azok, amit el akartam felejteni az első rész után.
balays82
balays82 2013.01.29. 22:10
Nem hangzik túl jól, amiket írtok, bár pl. az RPG elemek, illetve a fegyverek lootolása számomra kifejezetten szimpatikus. Igaz, nekem az első rész tetszett, legalábbis második nekifutásra, mert először én is unalmasnak találtam, abba is hagytam. Utána folytattam, és elég gyorsan a végére is értem.
ajánlott olvasnivaló