Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Androidra is megjelent az Epic Citadel

Az Unreal Engine 3-at használó játék eddig csak iOS-re volt elérhető, mostantól a konkurens mobil platformon is letölthető.

2013.01.30. 18:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Epic Citadel eredetileg azt a célt szolgálta, hogy által bemutassák, mire is képes az Unreal Engine 3 a mobil platformokon. Az eddig kizárólag iOS-re elkészített technikai demonstrációból később Infinity Blade címmel teljes játék is készült az Epic Games boszorkánykonyhájában. A stúdió tegnap tette elérhetővé az ingyenes applikációt az Android rendszerére, így mostantól bárki letöltheti az Epic Citadelt a Google Playen keresztül.
"Miközben számos fejlesztő stúdiónak elérhetővé tettük már a motorunkat, hogy segítsük őket minél több nagyszerű játék elkészítésében az Android rendszerre, az Epic Citadel az első általunk készített alkalmazás erre a rendszerre." - nyilatkozta Jay Wilbur, az Epic Games vezetője, majd hozzátette - "Ez egy egyszerű és ingyenes módja, hogy kipróbáljátok, mit is nyújt az Unreal Engine a mobil eszközeiteken."

előző
következő
Androidra is megjelent az Epic Citadel
Androidra is megjelent az Epic CitadelAndroidra is megjelent az Epic CitadelAndroidra is megjelent az Epic CitadelAndroidra is megjelent az Epic CitadelAndroidra is megjelent az Epic Citadel

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló