25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új játékon dolgozik a FlatOut fejlesztője

A Bugbear Entertainment egyelőre nem adott nevet új játékának, amely az első trailere alapján valószínűleg a népszerű FlatOut sorozat új epizódja lesz.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Egyelőre mindössze egy új weboldal és azon egy trailer, valamint egy regisztrációs link. Ez minden, amit a Bugbear Entertainment új játékáról hivatalosan tudni lehet. A stúdió korábban a nagyszerű FlatOut sorozat epizódjaival vált igazán ismertté, majd tavaly nekik köszönhettük a Ridge Racer: Unbounded című autós játékot is. Az új, egyelőre név nélküli játék feltehetően a FlatOut sorozat új epizódja, esetleg rebootja lehet, legalábbis az oldalon látható videó nagyon erre hajaz.
Nagyjából egy évvel ezelőtt jelent meg a FlatOut 3: Chaos & Destruction, amelyet azonban egy másik stúdió készített és olyannyira gyengére sikerült, hogy említésre sem méltó. Remélhetőleg az eredeti fejlesztők új alkotása visszaállítja majd a sorozat megtépázott hírnevét, ám egyelőre még a hivatalos bejelentésre, és az első érdemleges információkra is várnunk kell.
"Új játékon dolgozunk, amellyel visszatérünk a régi ösvényre, ahogy azt a rajongók kérték tőlünk. Ha tetszik, amit a videóban láttok, akkor imádni fogjátok! Minden az új játékból származik!" - olvasható az oldalon. Emellett a csapat tíz szerencsés nyertest Bugbear Bundle Steam csomaggal ajándékoz meg. Ehhez lehet regisztrálni az oldal alján.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

en vagyok az
en vagyok az [138]
Az 1,2 jo volt de az ultimate carnage! A harmadik resszel nem jatszottam.
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Te jó ég, de kéne már egy jó FlatOut,
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)