Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Megtörtént a hivatalos Assassin's Creed IV: Black Flag bejelentés

Magyar feliratos trailer, valamint új információk, screenshotok és artwork képek a kalózos-bérgyilkosos játékról.

2013.03.04. 11:48 | szerző: Dino | kategória: Játék

Már a múlt héten kiszivárogtak információk az új bérgyilkosos játékról, a Ubisoft azonban csak most adta ki a hivatalos közleményt a széria új játékáról, az Assassin's Creed IV: Black Flagről. Ahogy azt már nálunk is olvashattátok, új helyszín és főhős vár majd ránk: a XVIII. század elejébe, a kalózok világába kalauzol bennünket a négyes sorszámú epizód. A főhős Edward Kenway, egy kalandvágyó brit fiatalember, aki a Királyi Haditengerészettől átpártol a kalózok közé kapitánynak, majd hamarosan a bérgyilkosok és a templomosok közt folyó ősi harc közepén találja magát. A kalózok aranykoraként emlegetett időszakból számos hírhedt szereplővel találkozhatunk majd, mint például Feketeszakállal és Charles Vane-nel. Az eddigi részekhez hasonlóan ismét egy óriási, nyílt világ vár majd ránk, több mint 50 meglátogatható helyszínnel. Elsüllyedt hajók kincseit gyűjthetjük be, a városokban templomosokat gyilkolhatunk, a dzsungelben ritka állatokra vadászhatunk, elfeledett romok között kereshetünk értékes tárgyakat, és rejtett barlangok felfedezése is vár majd ránk. A bérgyilkosok megszokott fegyverei mellé a kor harceszközei társulnak, de a játék a lopakodást is ugyanúgy értékeli, mint a szemtől szembe történő küzdelmeket. Az előző epizódban megjelent hajózás sokkal központibb szerepet kap, fontos lesz a Jackdaw folyamatos fejlesztése is. No és persze a kompetitív és kooperatív multiplayer részek se maradnak ki a játékból.
A fejlesztést elsődlegesen a Ubisoft Montreal stúdió végzi, de segíti őket a quebeci, Annecy-beli, bukaresti, szófiai és szingapúri Ubisoft csapat is. Megerősítették a platformokat is: az Assassin's Creed IV: Black Flag október 31-én PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra érkezik, míg később elérhető lesz PC-re, PlayStation 4-re és "más következő generációs konzolokra" is. A PS3 és PS4 változatot választók 60 percnyi játékidőt nyújtó extra DLC-t tölthetnek majd le ingyen a PSN-ről a megjelenést követően. A gyűjtői kiadásokról március végén várható információ.
A hivatalos bejelentés mellé megérkezett a hétvégén már szintén kiszivárgott trailer jobb minőségű verziója (amelyhez magyar feliratozást is készítettünk), egy rövid videobemutató Edward Kenway-ről, valamint az első screenshotok és artworkök is. ■

Megtörtént a hivatalos Assassin's Creed IV: Black Flag bejelentés

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló