Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Áprilisban érkezik az Age of Empires II HD

A mára klasszikussá vált valós idejű stratégiai játék hamarosan felújított kiadást kap, amelyet a Steamen keresztül tölthetünk majd le. Új trailer és néhány kép is érkezett a HD változatból.

2013.03.09. 12:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan egy igazi klasszikus felújított változata jelenik meg a Steam kínálatában. Az Age of Empires II még az előző évezredben, 1999-ben jelent meg, és a valós idejű stratégiai játékok csoportjának meghatározó tagjává vált. Ezt a játékot újítja fel a Hidden Path Entertainment, az Age of Empires II HD április 9-én jelenik meg. A felújított kiadás az alapjáték mellett tartalmazni fogja a Conquerors kiegészítőt is. Nem csupán a grafikán csiszolnak a fejlesztők, de felkészítik a játékot a több monitor és a Steam Workshop támogatására, valamint ráncfelvarráson esik át a többjátékos mód. A bejelentés mellé egy trailer és néhány kép is társult. ■

előző
következő
Áprilisban érkezik az Age of Empires II HD
Áprilisban érkezik az Age of Empires II HDÁprilisban érkezik az Age of Empires II HDÁprilisban érkezik az Age of Empires II HDÁprilisban érkezik az Age of Empires II HD

hozzászólások (9)

david139
david139 2013.03.10. 13:32
Mert lehet steamen multizni :-) Meg mert ez nem a Forgotten Empires, hanem az eredeti :D
Nem is hallottam eddig róla amúgy, én mindig is csak aoe2 + counquerors-szal játszottam.
De az 1000 poplimit kicsit soknak azért.
Gerry
Gerry 2013.03.10. 23:53
Szebb a viz es a tuz, ezen kivul felhuztak a felbontast...nabumm. A legvonzobb konkretan a Steam rendszere, ami koroket ver azokra amiken keresztul jelenleg az AoE 2 jatszhato. De, bar a dual monitor lehetosegetol hihetetlen modon romantikus allapotba kerultem, azert ez igy tobb, mint sovany - a Steamon valo jatek lehetosegenek kivetevel a Forgotten Empires erre koroket ver. Es meg ingyenes is.

Valamit esetleg csiszolgathattak volna a jatekmeneten, horribile dictu, egy-ket uj nepet es fejlesztest is belevihettek volna...semmi radikalis valtozas, de legalabb ugy erezhetne a kedves vasarlo, hogy valamit kap is a penzeert.
LordMatteo
LordMatteo 2013.03.12. 16:38
Persze, az már csak parasztvakítás. Esetleg történelni csatákat lejátszani egy erre alkalmatlan játékban jó. :D Játszani nem lehet olyankor, annyi ház kell egyszerűen, hogy az horror. Gép ellen poén, ha elég időt hagysz neki, teleépíti a pályát, közben meg hányja az egységeket.

Egyébként az FE-be raktak pár nagyon is kemény AI-t, bár nem tudom, hogy azok is csalással kezdenek-e, mint az alap AI az alapjátékban (több nyersi).
Evelin81
Evelin81 2013.03.15. 17:17
Egész egyszerűen arcátlanság több mint 5000 forintot elkérni egy nagyjából 14 évvel ezelőtt megjelent játékért.
Legyünk őszinték, a játék maga semmi újat nem nyújt.
Félreértés ne essék, óriási fan voltam, több mint egy évtizede, ha AOE2-ről volt szó, mindenesetre, amit nyújt, az a steam multi. Azért ez édeskevés. Én értem, hogy nagy divatja van a retrózásnak, mégis a kérdés:

A régi szép idők felidézése elég lesz a a "sikerhez"?
Evelin81
Evelin81 2013.03.15. 17:20
Egy steam-es tiszteletpéldányos megjelenés sokkal értelmesebb lett volna. No de a mai profitorientált világ....
ajánlott olvasnivaló