Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag elszólás?

A játék rendezője, Jean Guesdon egy interjúban azt mondta, minden érintett platformra egy időben jelenik meg a játék. Még az új generációra is.

2013.03.13. 16:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jelen állás szerint október végén, november elején kerül a boltok polcaira az Assassin's Creed IV: Black Flag. A játék rendezőjét, Jean Guesdont a napokban egy interjúban arról faggatták, mennyire okoz nehézséget, hogy egyszerre több platformra is fejlesztik a játékot, okozhat-e ez halasztásokat. A válasz erre egyszerűen annyi volt, hogy mindenre egyszerre jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy a PlayStation 4 és az új, még be sem mutatott Xbox már október végére piacra kerül? Vagy lehet, hogy mégsem fog minden érintett platformra egy időben megjelenni a játék, ahogy a korábbi epizódok PC-s változatai is rendre késtek? ■

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (5)

balays82
balays82 2013.03.13. 16:41
Véleményem szerint kizárt dolog, hogy október végére kint legyenek az új konzolok. A Sony teljesen egyértelművé tette, hogy az év végi ünnepekre időzíti a PS4-et, de még ezt sem tudni, hogy ez Európára is vonatkozik-e, vagy csak Japánra és az USA-ra. Az új Xbox meg jelen állás szerint a júniusi E3 alkalmával lesz bejelentve, de ugye magát a PS4-et sem láttuk még. Ennek fényében nem látok rá esélyt, hogy alig néhány hónapos reklámkampány után piacra dobják a gépeket, ráadásul akkor lassan már a gyártásnak is be kellene indulnia mind a Sony, mind pedig a Microsoft műhelyeiben, hogy elegendő mennyiséget tudjanak a boltokba juttatni premierkor. Ennek így semmi értelme, szerintem megint csak a Ubisoft beszél hülyeséget, de ez tőlük már szinte megszokott.
EvolutioN
EvolutioN 2013.03.13. 19:28
Nem kell izgulni. Majd utólag itt is bejelentik, hogy PC-re késni fog. Így történt eddig minden esetben.
RAI*DEN
RAI*DEN 2013.03.14. 00:31
Hát, annyival kijavítanálak, hogy az új XBOX-ot előreláthatólag áprilisban mutatják be, és nem az E3-on :). Microsoft nem akar lemaradni a megjelenéssel a Sonyról, és ezért is lesz az idei év különleges, ugyanis nagyon úgy fest, hogy idén a 2 gép közel egy időben fog debütálni, és nincs kizárva egy október végi, november eleji megjelenés. Már csak azért is lenne opcionális, mert USA-ban ugye a nagy vásárlási láz fekete péntekre és az azt követő hétvégére esik ami általában november 23-29 közé esik, és ez nem csak a Microsoftnak kihagyhatatlan alkalom, de a Sony is kidobja a gépét, hogy viszonylag nagy dobbantással indíthassák az eladásaikat.

Amúgy meg az egyszerre való megjelenést meg én is kétlem. De csak azért, mert PC-re általában mindig csúsztatnak...
balays82
balays82 2013.03.14. 08:44
Igazad van, valamiért még az E3 maradt meg bennem, de tényleg előbb lesz a bemutató. Ettől függetlenül a Sony már közölte, hogy az év végére időzítik a megjelenést. Ez persze nem kőbe vésett dátum, de az októbertől elég messze van. Meglátjuk.
Dark Archon
Dark Archon 2013.03.14. 09:01
Miért kétled? Ha minden igaz, most már PC-n fognak fejleszteni, ugyanis a PS4 x86 alapú. Semmi értelme nem lenne PS4-en bohóckodni, ha simán átportolható. Ha a MS jót akar magának, akkor szintén x86 alapú Xbox-ot fog bemutatni. Ezzel megszűnnek az ilyen csúsztatások és rossz minőségű portok*. Így aztán az október is tarható, hiszen "csak" össze kell rakniuk egy csúcs PC-t.

Sz'al mielőtt mindenki elkezdené hajtogatni a közhelyeket, nem árt tisztában lenni a PS4 felépítésével.

* ámen :)
ajánlott olvasnivaló