Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáron

Alig telt el egy hét a projekt indulása óta, máris 87%-nál jár a rajongók által összedobott pénz. Az Ultima játékok alkotója új szerepjátékon dolgozik.

2013.03.14. 12:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kickstarteren igyekszik Lord British, vagyis Richard Garriott pénzt gyűjteni új játékához, amelynek a Shroud of the Avatar címet adta. A kitűzött cél 1 millió dollár, ebből szűk egy hét leforgása alatt már 870 ezret össze is dobtak az érdeklődő rajongók. A játék fejlesztése a többi Kickstarter projekttel ellentétben már most is előrehaladott állapotban van. A Shroud of the Avatar egy fantasy RPG, amely az ígéretek szerint visszatér a műfaj gyökereihez, így inkább a nehéz döntéseken és a beleélésen lesz a hangsúly a nagy volumenű csaták helyett.
"Míg a grafika és a hangok terén valóban fenomenális fejlődésnek lehetünk szemtanúi, addig az általuk életre keltett virtuális világok egyre szegényesebbé, zártabbá váltak. A Shroud of the Avatarral Richard és csapata újra felkínálja a klasszikus fantasy szerepjátékok élményét." - olvasható a projekt oldalán. A játék világa teljes mértékben interaktív lesz, vagyis ami használhatónak tűnik benne, annak minden bizonnyal célja is lesz. A játékos maga döntheti el, hogy egy igazi kalandor bőrébe bújik és a világ felfedezésére koncentrál vagy inkább az otthonülők kevésbé izgalmas, ámde sokkal biztonságosabb életét választja. Ennek a szabad döntésnek persze következményei is lesznek, amelyet az egész játékban viselnünk kell. A fejlesztők nagyon odafigyelnek a világ felépítésére, mind a nyelvezet, mind a kultúra, vagy a szokások tekintetében. Saját otthonunkat is felépíthetjük, a legkisebb falvaktól a nagyvárosokig bárhol. Persze minden településnek meglesz a maga előnye és hátránya. Kapunk többjátékos támogatást is, de erről egyelőre kevés szó esett, ahogyan a karaktergenerálásról is. Utóbbiról mindössze annyit árultak el, hogy nem merül ki a szokásos játék eleji kasztválasztásban.
A Shroud of the Avatar kizárólag PC-re és Macre készülhet el, de megjelenésére még meglehetősen sokat kell várnunk, leghamarabb 2014 októberében kerülhet rá sor. ■

előző
következő
Shroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáron
Shroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáronShroud of the Avatar - újabb Kickstarter siker a láthatáron
Shroud of the Avatar
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shroud of the Avatar

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló