Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Augusztusban jön a Saints Row IV

Nyár végén folytatódik a valaha a GTA sorozat legnagyobb konkurensének kikiáltott széria, amely továbbra sem veszi komolyan saját magát.

2013.03.16. 19:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A THQ értékeinek elárverezésénél a Deep Silver kiadó ajánlotta a legtöbbet a Volition Inc. fejlesztőcsapatáért, így velük együtt a Saints Row széria is az ő tulajdonukba került. A sorozat idén nyáron kapja meg negyedik epizódját, derült ki a kiadó legfrissebb közleményéből. A Saints Row IV a Third Street Saints banda történetét folytatja, ám a sztori ezúttal is érdekes csavarokat tartalmaz. A bandafőnököt megválasztották az Egyesült Államok elnökének, ám nem sokkal ezt követően földönkívüliek támadják meg bolygónkat, és a bandát foglyul ejtik egy Steelportban, ami tulajdonképpen a város virtuális változata. A tagok különleges erők birtokába jutnak, és ezek segítségével veszik fel a harcot az idegenek vezére, Zinyak ellen, hogy felszabadítsák az emberiséget. Olyan erők állnak rendelkezésükre, mint a telekinézis, szuper magas ugrás, szuper sebesség, energiapajzs, vagy épp a tűzlabda.
Természetesen ezúttal is járművek egész hada várja majd, hogy a volán mögé pattanjunk, így vezethetünk tankokat, helikoptereket, autókat, motorokat, de akár az idegenek űrhajóit is. Az Initiation Station 2.0 segítségével akármilyen alakot felvehetünk, és fegyvereinket is kedvünkre átszerkeszthetjük. Kapunk szabad mozgású kooperatív módot is, vagyis bárki bármikor ki- és bekapcsolódhat a játékba. A Saints Row IV a tervek szerint PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni augusztus 23-án. A közelgő GDC alkalmával többet is elárulnak majd a fejlesztők, addig érjétek be az alábbi teaser trailerrel és néhány képpel. ■

előző
következő
Augusztusban jön a Saints Row IV
Augusztusban jön a Saints Row IVAugusztusban jön a Saints Row IVAugusztusban jön a Saints Row IV
Saints Row IV
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Saints Row IV

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló