Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nyolc játék közül választhatnak a SimCity játékosok

Az előzetes ígéreteknek megfelelően ma megjelent a SimCity-fiaskó károsultjai számára felajánlott ingyenes játékok listája.

2013.03.18. 22:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő egy héttel ezelőtt jelentette be az Electronic Arts, hogy a SimCity nehézkes indulása miatt csalódott játékosok kegyeit ingyenes játékokon keresztül szeretnék visszanyerni. Akkor azt ígérték, hogy ma teszik közzé, mely játékok közül választhatnak az érintettek, és ennek megfelelően mára meg is érkezett a nyolc játékot tartalmazó lista.

  • Battlefield 3 (Standard Edition)
  • Bejeweled 3
  • Dead Space 3 (Standard Edition)
  • Mass Effect 3 (Standard Edition)
  • Medal of Honor Warfighter (Standard Edition)
  • Need for Speed Most Wanted (Standard Edition)
  • Plants vs. Zombies
  • SimCity 4 Deluxe Edition

A kiadó a lista mellé egy rövid közleményt is kiadott, amelyben elmondják, hogy a mai naptól kezdve, március 22-ig bezárólag minden játékos kapni fog egy emailt, amelyben megtalálja a további instrukciókat. (A játékot március 25-éig kell regisztrálni - figyelem, amerikai idő szerint van a határidő! -, az ingyenes játékot pedig március 22-30. között lehet majd igényelni.) ■

SimCity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SimCity

hozzászólások (14)

david139
david139 2013.03.20. 14:59
Egy normális húzástól még nem lesznek korrekt cég.
GustyX
GustyX 2013.03.20. 15:00
Szvsz arra gondol, hogy egy ilyen nemes gesztus nem teszi korrekt céggé az EA-t, mivel egyáltalán nem mondható annak. Bár az okok még számomra se a legtisztábbak, de na. Divatból is lehet gyűlölni a kiadókat.
gregmerch
gregmerch 2013.03.20. 17:48
Azért ínség idején ingyen cuccokat osztogatni, és nem is a "levetettek közül", szerintem kimeríti a korrektség határát. (És azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy aki ma megveszi a játékot, és aktiválja, az is bőven megkapja a maga ingyen játékát, pedig mondhatták volna azt is, hogy csak xy dátumig, amíg tényleg katyvasz volt a szerverekkel.) Főleg mivel mint mindenki, ők is pénzből élnek. És ugye láttunk mostanában (is) nagy nevű kiadót dugájába dőlni nem kis címekkel a háta mögött, és továbbiakkal a tarsolyában (THQ). Szóval szerintem korrektek, na. Az Origint, meg a DRM-eket meg lehet szeretni, vagy nem szeretni, az ettől független.
LordMatteo
LordMatteo 2013.03.20. 20:52
Azért távol állnak a korrektségtől. Most húztak egy jót (odaadják a Bf3 SE-t, miközben a PE ugyanannyiba kerül ha jó helyen nézed, csak abban 2x annyi cucc van. És az SE-t nem tudod PE-re updatelni), ettől már iszonyatosan korrekt meg jó fejek? Akkor mondjuk a CD Projekt az már extraüberkúlállatjó?

Az origin meg világbalfaszaprogram.
Yourmom
Yourmom 2013.03.21. 04:11
Az engem is egy kicsit felbaszott, marmint hogy ennyire olcson adjak a premiumot, belegondolva, hogy meg anno 40 dollarert vettem meg plusz fizettem 15-15$ dlc kert.:D
ajánlott olvasnivaló