Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nyáron érkezik a Horizon

Az emberiség meghódítani készül a távoli galaxisokat ebben az űrstratégiában, ám természetesen ez nem olyan egyszerű.

2013.03.20. 16:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Iceberg Interactive bejelentette, hogy megállapodásra jutottak a torontói illetőségű L3O Interactive-val, a csapat készülő körökre osztott űrstratégiai játékának kiadásáról. A Horizon című alkotásban az emberiség eljutott arra a technológiai fejlettségi szintre, hogy megkísérelheti felfedezni a távoli világűrt. Hamar kiderül, hogy nem vagyunk egyedül, kalandjaink során 10 különféle civilizációval ismerkedhetünk meg, amelyek mind saját történelemmel, kultúrával és szokásokkal rendelkeznek, ennek fényében nem mindenki fogad majd minket békével.
"A teljesen interaktív világegyetemben szabadon barangolhatunk a csillagok és bolygók között. Birodalmunk határain járőrözve bármikor ellenségbe botolhatunk, ilyenkor taktikai nézetbe váltva küzdhet meg hajó a hajó ellen. Új kolóniákat alapítva azok egy idő után a galaxis kereskedelmi-, ipari-, vagy épp tudományos központjává válnak. De katonai bázisokat és űrkikötőket is emelnünk kell, hogy felépíthessük galaktikus flottánkat" - olvasható a fejlesztők leírása a játékról.
Már elérhető a Horizon hivatalos oldala is, ahol részletesen olvashattok a civilizációkról, az űrhajókról és a galaxisokról. Bár pontos megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik a játék, de annyi bizonyos, hogy még idén nyáron megjelenik. ■

előző
következő
Nyáron érkezik a Horizon
Nyáron érkezik a HorizonNyáron érkezik a HorizonNyáron érkezik a HorizonNyáron érkezik a HorizonNyáron érkezik a HorizonNyáron érkezik a HorizonNyáron érkezik a HorizonNyáron érkezik a Horizon
Horizon
A legutóbbi Horizon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.