Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a The Smurfs 2

A második Hupikék Törpikék mozival egyszerre jelenik meg a videojáték adaptáció is, amelynek elkészítését a Ubisoft vállalta.

2013.04.11. 13:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Július 23-án kerül a mozikba a második Hupikék Törpikék film, amellyel egy időben megérkezik a hivatalos videojáték adaptáció, a The Smurfs 2 is. A játék fejlesztését az a WayForward Technologies végzi, akik a Duck Tales Remastereden is dolgoznak, a kiadásért pedig a Ubisoft felel majd. A oldalnézetes, ügyességi játék jelen állás szerint kizárólag konzolokra, vagyis PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint WiiU-ra jelenik meg.
A történet szerint Hókuszpóknak sikerül a törpökhöz hasonló lényeket alkotnia, akiktől a különleges törpfőzet receptjét reméli, ám rájön, hogy azt csak az igazi törpök tudják. Törpilla az egyetlen, aki ismeri azt a varázsigét, amellyel a Naughtykat (vagyis az áltörpöket) igazi törpökké lehet varázsolni, így Hókuszpók elrabolja őt.
A játékos természetesen egy törpöt irányíthat majd, akivel a filmből ismert helyszíneken (New York, Párizs) túl olyan helyeken is megfordulhat, mint az Arctic Tundra és a Lava Jungle, amelyek kizárólag csak a játékban szerepelnek. Az egyszemélyes játék mellett kapunk négyfős kooperatív módot is, míg a WiiU-n egy ötödik játékos is bekapcsolódhat a törprobotot irányítva. 30 pályán és hat helyszínen át ívelő kalandjaink során összesen kilenc törp felett vehetjük át az irányítást, akik mind egyedi képességekkel rendelkeznek. Törpapa varázsitalokkal képes megbénítani a gonosztevőket, Dulifuli átgázol rajtuk, Törpojáca pedig segít a többieknek egyébként elérhetetlen helyek megközelítésében. Ellenfeleink között természetesen ott lesz Sziamiaú és Hókuszpók is. A bejelentés mellé megérkezett az első trailer is. ■

előző
következő
Készül a The Smurfs 2
Készül a The Smurfs 2Készül a The Smurfs 2Készül a The Smurfs 2Készül a The Smurfs 2Készül a The Smurfs 2
The Smurfs 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Smurfs 2

hozzászólások (2)

GeryG
GeryG 2013.04.11. 14:02
Csak én érzem ezt egy újabb rettentő gyenge pénzkreáló játéknak? A videó alapján egyszerűen borzasztó... :/
Aryx
Aryx 2013.04.11. 23:17
:))

Bocs, de a hír szövegét muszáj kielemeznem:
„A történet szerint Hókuszpóknak sikerül a törpökhöz hasonló lényeket alkotnia ”
Ezzel önmagában még nincs baj, a harmadik birodalomnak is voltak hasonló elképzelései... a baj az, hogy ez még mindig egy Hupikék Törpikék-sztori elvileg, vagy legalábbis franchise-ilag.
„akiktől a különleges törpfőzet receptjét reméli,”
A mesében nem magukat a törpöket akarta megfőzni? Ez még ugyanúgy az első mondat, kihagyás nélkül, de melyik barom hordta össze ezt a sok marhaságot?? Meg amúgy miért kell bármit is klónozni ahhoz, hogy egy receptet megkapjunk? És ha vki képes egy törpökkel azonos, vagy közel azonos genetikai állományú élőlényt többszörösen létrehozni, annak hogy a viharba törhet bele a bicskája bármilyen receptbe?
„ám rájön, hogy azt csak az igazi törpök tudják.”
Első mondat vége. Oké. De akkor mire fel volt ez az egész cécó?
„Törpilla az egyetlen, aki ismeri azt a varázsigét, amellyel a Naughtykat (vagyis az áltörpöket) igazi törpökké lehet varázsolni, így Hókuszpók elrabolja őt.”
1. Törpilla mindig is egy pucsítós ribi volt, akinek semmi köze nem volt a varázsigékhez, Arwen simán lenyomná őt egy-egy spell-lel, mint a kurvaég... várjunk, ez még mindig a Hupikék Törpikék, nem? Mi a frász folyik itt?
2. Hókuszpók elraboja... akkor viszont:
2.a. Kiszabadító vagy Hókuszpókot deriváló spelleket miért nem ismer a Törpilla, ha ilyen tápos cuccai vannak?
2.b. Ismét fel kell tenni ezt a kérdést: mire fel volt ez az egész cécó Hókuszpóktól???
„a filmből ismert helyszíneken (New York, Párizs)”
Én ezeket először a földrajz atlaszból, később a Google Earth-ből ismertem meg. Aprajafalva manapság luxus? Ha valaki ilyen fordulatos és epikus fantasy-történetet tud kihozni egy Smurfs-ből ld. fent, miért gondolja azt, hogy az ezt néző gyerekek fantáziája már nem lesz képes befogadni magát az eredeti háttérvilágot?
„olyan helyeken is megfordulhat, mint az Arctic Tundra és a Lava Jungle, amelyek kizárólag csak a játékban szerepelnek.”
Wow. Így már értem.
„kilenc törp felett vehetjük át az irányítást, akik mind egyedi képességekkel rendelkeznek.”
Már alig várjuk. Már Level 8-ra tápoltam a Dulifulimat b+!!!
„Törpapa varázsitalokkal képes megbénítani a gonosztevőket ”
És akkor itt álljunk meg. Joggal kérhetjük számon törpapától, miért nem varázsolt többet a mesében. Szerintem azért, mert a Hupikék törpikék elviekben egy gyerekeknek szánt mese volt, ahol mindegyik részben komoly leckéket kaptunk erkölcsről és etikáról. Emlékeim szerint ha nagy ritkán varázsolt is Törpapa, inkább gyógyított, meg ehhez hasonlók, de nem nyúlt a fekete mágiához.

Hm. Akárki agyából is pattant ki ez a sztori meg úgy egyáltalán az, hogy 3d-vel és new york-kal és mozifilmmel kell felújítani sok évvel később a brandet az Y-generáció számára, a lényeg az, hogy ezek után már én is kérek ebből a gombából!!!! :))

Egyébként kár ezért... nem, nem(csak) a hupikék törpikék-franchise-ért, magáért a világért. Fenébe. X(
ajánlott olvasnivaló