Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel Heroes béta hétvége - kérj kulcsot és mi adunk!

Április 19-21. között kerül megrendezésre a következő béta hétvége. Olvasóinkra vár egy szép nagy adag kulcs.

2013.04.17. 13:03 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ezen a hétvégén, április 19-21. között bárki kipróbálhatja a Gazillion szuperhősös MMO játékát, a Marvel Heroest. A béta hétvégén való részvételhez mindössze egy kulcsra van szükség, amit azonban tőlünk bárki könnyű szerrel kaphat. Nincs más teendő, mint regisztrálni, belépni, és ezen az oldalon igényelni egyet az 500 darab béta kódból, amelyet privát üzenetként rendszerünk azonnal meg is küld. Ennek segítségével már most letölthető a kliens, péntektől pedig be lehet lépni az online játékba is.
» Marvel Heroes kulcs igénylése.

Marvel Heroes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel Heroes

hozzászólások (2)

Peace
Peace 2013.04.18. 22:39
Nah ezzel sem fogok játszani. Mivel továbbra is csak 8 gigányi mobilnetem van, így haveromnál telepítettem, és töltöttem le a játékot. Hazahoztam vinyón, szeretném itt is telepíteni, és megadni neki a mappát a klienshez, erre kiírja, hogy csak üres és új mappa felel meg neki. Ennyit erről. Ismét egy hulladék telepítő. Köszi!
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.04.18. 23:23
A telepítő minőségével sajnos egyet értek, amikor pár hónapja hozzáférést kaptam, egy hónapom elment csak a telepítéssel és konfigolással, a végén egy nagyobb patch tette lehetővé, hogy öt újratelepítés után végre futtassam a játékot...
ajánlott olvasnivaló