Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Murdered: Soul Suspect trailer

Először láthatjuk mozgás közben az ígéretes játékot, amelynek már a bejelentése sem volt hétköznapi.

2013.06.04. 20:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén februárban jelentette be a Square Enix, hogy készül a Murdered: Soul Suspect, ám már ez a bejelentés sem volt hétköznapi. Eleinte ugyanis csak különféle nyomokat juttattak el a médiához, képrészleteket, némi információt, amelyek egy teaser oldalra vezettek.
A játékról a bejelentés óta szinte semmit sem lehetett hallani, most azonban megérkezett az első trailer. A történet Salemben játszódik, főszereplője pedig Ronan O'Connor, egy halott nyomozó, egészen pontosan az ő szelleme. Feladatunk tehát nem is lehet más, mint a saját halálunk körülményeinek felderítése és a gyilkos kézre kerítése. Kísértet lévén nem állhatunk le mindenkivel beszélgetni, helyette a szellemektől megszokott módokon igyekszünk majd kommunikálni az ügyünkben nyomozó még élő detektívekkel. Emellett a többi szellemmel is felvehetjük a kapcsolatot, akik további információkkal láthatnak el minket.
A Murdered: Soul Suspect megjelenésére leghamarabb 2014-ben kerülhet sor, akkor PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik meg. A jövő héten rajtoló E3-on többet is megtudhatunk majd a játékról. ■

Murdered: Soul Suspect
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Murdered: Soul Suspect

hozzászólások (3)

Artemius '89
Artemius '89 2013.06.04. 20:46
A Square Enix megint megcsinálta! Hihetetlen, hogy miket össze nem hoznak ezek az arcok :D
Yourmom
Yourmom 2013.06.04. 22:26
Rohadt otletes, nekem nagyon tetszik!:D
Attak
Attak 2013.06.05. 13:41
Uhh...jeehett ah ájjam! :D
ajánlott olvasnivaló