Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Nem lesz egyszemélyes kampány a Titanfallban

A fejlesztők azzal magyarázzák a döntést, hogy a játékosok elenyésző százaléka játssza csak végig az egyszemélyes kampányt, így nem látják értelmét. Inkább minden erőforrással a többjátékos módra koncentrálnak.

2013.06.22. 18:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Respawn Entertainment egy új és viszonylag kis fejlesztőstúdiónak számít, mindössze hatvan munkatársat foglalkoztat. A stúdiót Vince Zampella alapította, akik korábban az Infinity Wardot is vezette. A csapat első játéka a néhány hete bejelentett Titanfall lesz, amely természetesen a belsőnézetű akciójátékok táborát erősíti. A jövőben játszódó alkotásban hatalmas harci robotok is szerepet kapnak, ők lesznek a titánok. A legújabb hírek szerint azonban nem számíthatunk egyszemélyes kampányra, amit a fejlesztők meglehetősen egyszerű indokkal magyaráznak.
"Egy egyszemélyes küldetés a stúdió teljes figyelmét lefoglalja, elkészítése egy nagy létszámú csapatnak is hat hónapjába telik, a játékosok pedig nagyjából nyolc perc alatt végeznek vele. És hányan fejezik be a teljes kampányt? Nagyon kevesen. Míg az első küldetést nagyjából mindenki kipróbálja, addig az utolsóig mindössze a játékosok 5%-a jut el. Ketté kellene osztani a csapatot. Két különböző játékról beszélünk. Máshogy vannak kiegyensúlyozva és máshogy értékelik is őket. Ám, míg a többjátékos módba a játékosok több száz órát is beleölnek, addig a lehető legkevesebbet töltenek az egyszemélyes móddal. Akkor minek pazaroljunk rá erőforrásokat?" - fogalmazott Zampella.
A Titanfall PC-re, Xbox 360-ra és Xbox ONE-ra fog megjelenni 2014-ben és kizárólag többjátékos módot kínál majd. Hogy ennek népszerűsége eléri-e a Call of Duty játékokét, az a jövő zenéje. ■

Titanfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Titanfall

hozzászólások (10)

david139
david139 2013.06.23. 23:31
Lássuk be, a legtöbb ember, akit a single érdekli, az leszedi torrentről :D
Egyébként semmi extrát nem látok ebben a játékban, lehet érdekesen ugribugrizni, de ennyi.
LordMatteo
LordMatteo 2013.06.24. 09:39
Nem azt mondtam, hogy nincs ilyen ember, csak azt, hogy üzleti szempontból teljesen érdektelen a létszámuk.
MattMatthew
MattMatthew 2013.06.24. 09:47
CS-ben sincs semmi extra aztán mégis hányan tolják.
LordMatteo
LordMatteo 2013.06.24. 09:48
Mert olyan, mint a foci. Rövid idő alatt megtanulod, viszonylag egyszerű, és relatíve könnyen lehetsz benne átlagosan jó játékos.
Yourmom
Yourmom 2013.06.25. 02:58
Inkabb legyen egy atlagon feluli multija minthogy egy feledekeny, rosszul megirt 6-7 oras singlije.
ajánlott olvasnivaló