Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Állatok a GTA V-ben

A napokban mutatták be a játék legújabb trailerét, most pedig újabb információk láttak napvilágot. A sorozat történetében először lesz kutyánk, ami külön figyelmet igényel majd, de szóba kerültek a vadállatok is.

2013.07.16. 12:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei ősz sem lesz fantasztikusnak ígérkező játékoktól mentes, ezek táborát erősíti a Grand Theft Auto V is. A szokásos konzol-PC huzavona mellett a Rockstar rendszeresen lát el minket beszédtémát nyújtó információkkal is, a napokban pedig végre láthattuk a játékot ténylegesen mozgás közben is. Ma ismét néhány érdekes apróságra derült fény. A sorozat történetében először lesz saját kutyánk, aki a Chop névre hallgat, és nagy odafigyelést igényel. A három főszereplőhöz hasonlóan őt is kedvünkre csinosítgathatjuk, de ha nem törődünk vele, elpusztul. Kutyánk mellett több mint 15 különféle vad- és háziállat grasszál majd a térképen. A fejlesztők rengeteget foglalkoztak az animációkkal, mindhárom karakternek sajátos járása lesz, ahogyan a valóságban is mindenki másképp mozog. Azt már az első videó alapján is tudni lehetett, hogy lehetőségünk lesz felfedezni az óceán fenekét, de lesz kimondottan ott játszódó küldetés is, amelynek helyszínét Michael és Trevor jet-skín közelíti meg.
A GTA V megjelenéséig már csak szűk két hónapot kell várnunk, szeptember 17-én érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (2)

Bomc.
Bomc. 2013.07.16. 17:12
Atomzsír lesz! :D
david139
david139 2013.07.16. 18:03
Sims 5
ajánlott olvasnivaló