Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Guild Wars 2: Cutthroat Politics néven jön a legújabb tartalom

A játékosok ezúttal beleszólhatnak Tyria jövőjébe, hiszen amelyik jelölt megnyeri a választásokat, abban az irányban folytatódik a Living Story.

2013.07.17. 15:13 | szerző: Fade | kategória: Játék

Az ArenaNet felfedte a Guild Wars 2 szokásos két hétre ütemezett kiegészítőinek legújabbikát. A Cutthroat Politics névre hallgató, július 23-án érkező tartalom ezúttal egy választást hirdet. Van azonban ezúttal egy egyedi csavar is a dologban, hiszen attól függően, hogy Evon Gnashblade vagy Ellen Kiel nyeri a Lion's Arch vezetésében megüresedett pozíciót, különféle jutalmakban részesülhetünk. Ilyen például a Black Lion ládakulcsok négy hétig tartó leárazása, vagy a waypointokhoz való utazás költségeinek csökkentése. A legfontosabb választás azonban, hogy Gnashblade győzelme esetén a Fall of Abaddon nevű új fractal kerülhet be év végéig a játékba, viszont ha Kiel a győztes, akkor be kell érnünk a Thaumanova reaktor felrobbanásáról szólóval. A jelölteket különféle új minijátékok keretein belül támogathatjuk majd, amelyről továbbiakat a a hivatalos oldalon olvashattok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «


Guild Wars 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Guild Wars 2

hozzászólások (5)

medve91
medve91 2013.07.17. 15:59
Mindíg tervezem hogy megveszem de még mindíg nem jutottam el odáig XD Konzolokszervizében ajándékba könyvet is adnak hozzá:D Érdemes beszerezni, tartalmas érdekes ez a játék?
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.07.17. 16:01
Ideig-óráig mindenképp, simán megérte az árát nekem, más kérdés, hogy nekem volt novemberben egy rossz játékélmény, ami elvette a kedvemet. De azóta za nem fordult elő, tanultak a hibáikból, csak elmúlt akkor nálam a varázs. De az biztos, hogy a legtartalmasabb MMO-k közt van.
eszem
eszem 2013.07.17. 16:04
Nekem 500+ órám van benne és még mindig nem láttam mindent a játékban, ilyen téren azt a 10k+ forintot megéri. Illetve a living story, mint ami a cikkben is le van írva egyre jobban fejlődik. Szvsz nem tökéletes de az árát megéri főleg, hogy havidíj sincs (+nem p2w).
Raistlin666
Raistlin666 2013.07.17. 18:00
Remélem tökösek/realisztikusak lesznek a folytatásban és a győztes jól átvágja a választókat ahogyan a valóságban lenni szokott! :-P
Keelia
Keelia 2013.07.18. 15:10
Szerintem ez a legjobb MMO a piacon, sokat kipróbáltam már, de egyik sem volt olyant artalmas, mint ez. Anno még az elején 15ezerért vettem könyv nélkül, és még mindig úgy vagyok benne, hogy megérte. Ráadásul tele van újabb és újabb tartalmakkal, frissítésekkel, sokat foglalkoznak a játékkal, ami meg is látszik rajta. Semmire nem cserélném el :)
ajánlott olvasnivaló