Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alaposan megvágták a South Park: The Stick of Truth forgatókönyvét

Az eredeti forgatókönyv 850 oldalra rúgott, ám ennek megvalósítása nagyjából évtizedeket vett volna igénybe. Így az anyagot jelentősen megvágták, a kivágott részekből pedig későbbi játékokat terveznek.

2013.07.19. 13:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Meglehetősen hányattatott a sorsa az eddigi legígéretesebb South Park játéknak, a South Park: The Stick of Thruth-nak, a fejlesztés ugyanis jelentősen hátráltatta a THQ csődje és a kiadóváltás. Most már azonban látszik a fény az alagút végén, a tervek szerint év végén jelenik meg a játék PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
A forgatókönyvet természetesen a rajzfilmeket is jegyző Trey Parker Matt Stone duó írta, akikkel azonban egy picit elszaladt a ló. A szkript első változata ugyanis 850 oldalasra sikerült, amelyre az Obsidian munkatársai csak annyit mondtak, 2032-re el is készülünk vele. Így következhetett az anyag alapos megvágása, ám a kidobált részeket gondosan elrakták későbbre. A fejlesztők úgy gondolták, ezekből remek DLC-ket lehetne készíteni, ám az írópáros erre annyit reagált: "Fenét!" A játékhoz nem terveznek DLC-ket, ehelyett inkább a későbbi folytatásokhoz szeretnék felhasználni mindazt, ami ebbe a játékba most nem fért bele. Ehhez persze az is kell, hogy a The Stick of Thruth kellően sikeres legyen, hiszen más esetben a Ubisoft biztosan nem fog pénzt áldozni a folytatásra. ■

South Park: The Stick of Truth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
South Park: The Stick of Truth

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló