Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Hónap végén érkezik az NVIDIA hordozható konzolja

A Shield kiszállítását jövő héten kezdik meg, a premierre július utolsó napján kerül sor.

2013.07.23. 19:05 | szerző: GeryG | kategória: Kütyü

A Sony-Nintendo duó mellé szeretne beszállni hordozható konzolok piacára az NVIDIA is, ezért láttak hozzá a SHIELD fejlesztéséhez. A konzol még idén januárban jelentették be, e hónap végén pedig már megvásárolható lesz. Operációs rendszerként az Android mellett tették le a voksukat a fejlesztők, a teljesítményért pedig a TEGRA 4 (négymagos ARM A15 CPU és 72 magos GeForce GPU) felel majd. A szolgáltatások között olyan funkciót is találunk, amely a megfelelő videokártya esetén lehetővé teszi, hogy a konzolra streameljük PC-s játékainkat. Emellett teljes Steam hozzáférésre is számíthatunk, amelyhez a Big Picture rendszert használhatjuk. Minderről részletesebben itt olvashattok.
"Köszönjük a bizalmat és a türelmet, hogy mellettünk maradtatok a SHIELD halasztása után is. Mindig is az volt a legfőbb célunk, hogy tökéletes terméket adjunk ki a kezeink közül, így a legalaposabb teszteknek vetettük alá a konzolt, hogy az összes elvárásnak megfeleljen. Azért készítettük el a SHIELD-et mert imádunk játszani, és reméljük, hogy ti is legalább annyira fogjátok élvezni, mint mi." - olvasható a hivatalos közleményben.
Az alábbi videón már a SHIELD végleges változata látható, amelynek ajánlott fogyasztói ára 299 dollár, de azt nem tudni, hogy Európában - és főleg nálunk - milyen árcédulával lesz kapható. ■

hozzászólások (11)

gregmerch
gregmerch 2013.07.24. 12:15
A PS Vita nagyon jó kis játékkonzol, amire a nagytesóval megegyező színvonalú játékokat is lehet készíteni, egy kis odafigyeléssel. A helyzet az, hogy ma már az okostelefonok, meg tabletek elveszik tőlük a piacot, és megkérdőjelezik a a létjogosultságukat. De pl egy Nintendo DS vagy 3DS sohasem akart több lenni egy egyszerű, hordozható játékkonzolnál. Annak viszont zseniális! Én az Android alapú, meg Pc-s játékokat, Steam-et streamelő masinák piaci megjelentetését nem értem. Azok - szerintem - tök feleslegesek, de majd az idő válaszol erre a kérdésre.
Artemius '89
Artemius '89 2013.07.24. 12:45
Nem hasonlítottam össze technikailag a kettőt, de köszönöm a felvilágosítást, magamtól nem jöttem rá :-|
Dark Archon
Dark Archon 2013.07.24. 12:51
Akkor meg minek írtad ide egyáltalán? Mert akkor annyi értelme volt, mintha beírtad volna, hogy annyiba kerül, mint egy grillsütő, 6 acélnyárssal. Szóval akarva-akaratlanul, de összehasonlítottad.
Raistlin666
Raistlin666 2013.07.24. 15:03
Nagyon kemény napod lehet, de azért jó hogy nem Te döntöd el ki és mit írhat erre a fórumra!

És mielőtt félreértenéd:
IGEN kötekszem a nagy arcoddal...8-)
Yourmom
Yourmom 2013.07.28. 04:32
De tenleg, a video kartyan kivul, a telefonom van olyan eros.x)
ajánlott olvasnivaló