Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Betrayer

Betrayer - a F.E.A.R. készítőinek új játéka

Meglehetősen egyedi látványvilággal rendelkezik majd a Blackpowder Games első játéka.

2013.08.05. 17:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Készül a Blackpowder Games első játéka, a Betrayer. A független stúdiót olyan szakemberek alapították, akik korábban a Monolith kötelékéhez tartoztak és közreműködtek a No One Lives Forever és a F.E.A.R. elkészítésében is. A Betrayer egy belső nézetű kalandjáték lesz, amely 1604-ben, Virginia partjainál játszódik, ahol nem találunk mást, csak szellemeket és rejtélyeket. Kalandunk során muskétákkal, baltákkal és számszeríjjakkal fegyverkezünk fel, miközben rég elfeledett kincsek után kutatunk. Természetesen nem merül ki ennyiben feladatunk, nekünk kell kideríteni, mi is történt pontosan a kolóniával. Utunk során egy titokzatos piros ruhás nővel is találkozunk, aki segíteni is fog nekünk.
Az első képek és trailer alapján a játék látványvilága (amelyért az Unreal Engine 3 felel majd) meglehetősen egyedi lesz: az egész világot fekete-fehérben láthatjuk, ezt pedig néhol a vörös szín szakítja meg.
A Betrayer a Steam Early Access szolgáltatásának keretében még ebben a hónapban elérhetővé válik. ■

előző
következő
Betrayer - a F.E.A.R. készítőinek új játéka
Betrayer - a F.E.A.R. készítőinek új játékaBetrayer - a F.E.A.R. készítőinek új játékaBetrayer - a F.E.A.R. készítőinek új játékaBetrayer - a F.E.A.R. készítőinek új játékaBetrayer - a F.E.A.R. készítőinek új játéka
Betrayer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Betrayer

hozzászólások (4)

Artemius '89
Artemius '89 2013.08.06. 00:36
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de engem már a trailer is idegesít. Egyrészt ezt a fekete-fehér + piros dolgot már a Schindler Listájában lelőtték, másrészt a játék pont úgy néz ki, mint a Painkiller-ben a mészárlós mód.
stero
stero 2013.08.06. 10:40
Szerintem is borzasztóan zavaró. Nem az a baj, hogy fekete fehér hanem az, hogy rohadtul kontrasztos. Gyakorlatilag csak fekete meg fehér színek vannak .. nincs átmenet. Borzalom.
Gryphonheart
Gryphonheart 2013.08.06. 12:09
Nem vagy egyedül.Nekem is az jutott eszembe hogy ezt már láttam valahol.
A játékmenetről a Serious Sam,Painkiller,Oblivion ugrott be.A kinézetéről meg...:-D
Legalább senki nem fog túl sokat a monitor előtt ülni miatta.Ha csak nem akar szemrákot kapni.
Yourmom
Yourmom 2013.08.07. 05:30
A szemrak eleg remisztoen hangzik... Ki tudja, a fejlesztok meg a vegen elviszik a "horror jatek" definiciojat egy teljesen uj szintre.
ajánlott olvasnivaló