Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Apocalypse - a negyedik Call of Duty: Black Ops II DLC

A Season Pass utolsó letölthető csomagja ismét négy új pályát tartogat a többjátékos módhoz.

2013.08.09. 13:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision közzétette a Call of Duty: Black Ops II utolsó DLC-jének részleteit. Az Apocalypse címet viselő csomag természetesen négy új többjátékos pályát, valamint egy újabb zombis fejezetet tartalmaz. Az első pálya a Pod nevet kapta és Tajvan földjére repít minket. A '70-es években épült egy kisebb kolónia a hegyekben, ám ezt idővel elhagyták lakói, mi pedig az üresen álló épületek között eshetünk egymásnak. A Frost pályán ismét havas környezethez lesz szerencsénk, ám ezúttal egy európai városban akciózhatunk. A pálya érdekessége, hogy kettészeli egy befagyott csatorna, amelyen egyetlen híd ível csak át. A harmadik pálya a Takeoff nevet viseli és a Black Ops első részéből ismerős Stadium pálya felújított változata. Az Atlanti óceán közepén, egy kilövőállomáson kell helytállnunk. Az utolsó pálya a Dig, amelyen szintén egy korábbi epizód közkedvelt pályájának remake-je. A World at War Courtyard térképét újították fel a fejlesztők, amelyen Afganisztán két ásatásán onthatjuk a vért.
A zombis mód sem marad érintetlen, az új fejezet az Origins címet viseli és az első világháború Franciaországában játszódik. A harcmezőn leszünk elbarikádozva, és persze mindenfelől zombik rontanak ránk.
Az Apocalypse DLC első körben csak Xbox 360-ra lesz elérhető augusztus 27-től, a PC-s és PS3-as változat várhatóan hetekkel később jelenik meg. ■

Call of Duty: Black Ops II
A legutóbbi Call of Duty: Black Ops II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!