Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed: Rivals Need for Speed: Rivals

A Need for Speed: Rivals rendőrei

Bár az utóbbi epizódokban háttérbe szorult az autók külsejének szerkesztése és teljesítményének fokozása, az új részben erre is lesz módunk.

2013.08.19. 10:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ősszel érkezik a Need for Speed: Rivals, amelyet ezúttal a Ghost Games fejleszt az EA számára. Az új rész igyekszik valami újat vinni a szériába, amely az utóbbi években nagyon sokat veszített régi fényéből. A fejlesztők ismét a rendőrös témát igyekeznek meglovagolni, ám a Rivalsben mindezt az AllDrive rendszer keretein belül bármelyik játékos világában megtehetjük. A Pro Street epizód óta a tuningolás egy picit háttérbe szorult, vagyis a készítők kanyarodtak vissza picit a sorozat eredeti témájához, a luxusautókkal száguldozáshoz. Most azonban ismét komolyan foglalkoznak ezzel a játékelemmel a fejlesztők.
"Az autók fejlesztésén örömmel dolgozunk, hiszen ez egy fontos játékelem az AllDrive rendszer miatt. Ez egy új rendszer az autósversenyzős játékok terén, amellyel bármikor kihívhatod a barátaidat egy nyílt versenyre, ilyenkor pedig mutogatnád a járgányod és a vezetői tudásod. Ezért építjük be a tuningolást a játékmenetbe, amelyben Redview County egyik rendőrét vagy versenyzőjét alakítjuk." - magyarázta James Mouat designer, aki ezután részletesebben is kitért a rendőri oldalra - "Az egyik oldalon a Redview County Police Department (RCPD) áll. Azoknak a játékosoknak, akik ezt a köteléket választják, az autók szerkesztésének egy másik formáját kínáljuk. Fura lenne, ha a rendőrautók mindenféle vad színekben és festésekben pompáznának, hiszen az egyforma autók velejárói a rendőri létnek. A rendőrök a járgányok speciális változatait oldhatják fel annak függvényében, hogy milyen stílusban játszanak: lesznek járőr és elfogó autók, valamint egy harmadik típus, amelyet majd a gamescom alkalmával leplezünk le. Mindegyik eltérő külsővel rendelkezik, amely tükrözi az autó teljesítményét. A járőrautók a leggyorsabban feloldhatók, amelyek minden téren általános képességekkel bírnak, és az általános RCPD festéssel rendelkeznek. Az elfogó autók megerősített kasznit kapnak, ezáltal jelentős károkat képesek okozni az ütközések során, festésük pedig nagyon vad lesz. Ezekkel és a még be nem jelentett harmadik típussal olyan különleges RCPD járgányokat oldhatunk fel, amelyek tökéletesen passzolnak a játékstílusunkhoz."
A Need for Speed: Rivals november 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, míg PlayStation 4-re és Xbox One-ra azok premierje után. ■

előző
következő
A Need for Speed: Rivals rendőrei
A Need for Speed: Rivals rendőreiA Need for Speed: Rivals rendőreiA Need for Speed: Rivals rendőreiA Need for Speed: Rivals rendőrei
Need for Speed: Rivals
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: Rivals

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló