Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Új gamer egér és két mousepad érkezik a Logitechtől

A G602 Wireless Gaming Mouse akár 250 órán át használható játékhoz egyetlen töltéssel.

2013.08.27. 10:00 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

A Logitech újabb egérrel bővíti gamer termékcsaládját, ezúttal egy vezeték nélküli vezérlővel, a G602 Wireless Gaming Mouse-zal. A tervezők ezúttal kiemelt figyelmet fordítottak a minél hosszabb üzemidőre, így a játékokhoz ajánlott Performance módban akár 250 órára képes az új egér, míg az energiakímélő Endurance üzemmód ezt akár 1000 órára tolja ki. Az akku merüléséről egy kigyulladó LED tájékoztat. A pontos érzékelésről a LED-es megvilágítást használó Delta Zero érzékelő gondoskodik, 250-2500 dpi között szabályozható érzékenységgel. A G602-n összesen 11 gomb kapott helyet, amelyet a Logitech Gaming Software segítségével tetszésünk szerint programozhatjuk. A mechanikus kapcsolókkal felszerelt gombok akár 20 millió kattintást is túlélnek. Az új egér 79,99 eurós ajánlott fogyasztói áron került a boltokba.

Új gamer egér és két mousepad érkezik a Logitechtől
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Az új egér mellé pedig ismét megjelennek a Logitech kínálatában a mousepadek (korábban még WingMan márkanévvel ellátott alátéteket lehetett kapni, de ez valamikor 10-15 évvel ezelőtt volt). A G440 Hard Gaming Mouse Padet leginkább a magas dpi-t igénylő játékokhoz ajánlják. Az alacsony súrlódást biztosító, finom polipropilén csúszófelületet egy tartós polimer alap tartja mereven, amely alatt 3 mm vastagságú gumiréteg gondoskodik arról, hogy ne mozduljon el az asztalon. A G440 várhatóan 29,99 eurós áron kerül a boltokba.

Új gamer egér és két mousepad érkezik a Logitechtől
Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad

A másik új mousepad a G240 Cloth Gaming Mouse Pad, amelyet az alacsony dpi felbontást igénylő játékokhoz ajánlanak. A hőkezelt textil felületű, 1 mm-es gumitalpú alátét megfelelő súrlódást biztosít a pontos célzáshoz az FPS játékokban. A G240 ajánlott fogyasztói ára várhatóan 19,99 euró lesz.

Új gamer egér és két mousepad érkezik a Logitechtől
Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló