Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed: Rivals Need for Speed: Rivals

A további NFS játékokat is a Ghost Games készítheti

Az elmúlt években két stúdió között pattogott a Need for Speed széria, ám mostantól kizárólag a Ghost Games dolgozhat az új epizódokon.

2013.08.30. 12:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt években két stúdió között pattogott a Need for Speed széria, ami érezhetően nem tett jót neki. Bár a Criterion Games sikeresen felújította a Hot Pursuit epizódot, a Black Box már képtelen volt érdemben felnőni a feladathoz, végül pedig a tavalyi Most Wanted sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az EA valószínűleg ezért is döntött egy teljesen új stúdió bevonása mellett, így készítheti el a Ghost Games a Need for Speed: Rivalst. És a jelek szerint a további epizódok sorsa is az ő kezükben van. A stúdió vezetője, Marcus Nilsson ugyanis egy interjú során kifejtette, a továbbiakban nem fog visszavándorolni a széria a Criterion csapatához. Ezt azzal magyarázta, hogy a korábban tapasztalható ugrálás eltérő játékstílust is eredményezett, ez viszont ártott a szériának.
"Ahogy a Shiftről a The Runra, majd arról a Hot Pursuit élményére váltottunk, az egész hitelét vesztette. A mi feladatunk most az, hogy visszaadjuk a cím hitelét. Ez még mindig egy nagyon erős brand. Mi csak azt szeretnénk, ha a játékosok tisztában lennének azzal, mire számíthatnak tőle, és a Rivals az első lépés e cél felé."
A Need for Speed: Rivals novemberben jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, míg a következő generációs változatok egyelőre nem kaptak dátumot. ■

Need for Speed: Rivals
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: Rivals

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló