Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren a The Fall

A vancouveri Over The Moon stúdió oldalnézetes játékon dolgozik, amelyhez a rajongók segítségét kéri.

2013.09.12. 10:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb Kickstarter kampány vette kezdetét a napokban, ugyanis a vancouveri székhelyű Over The Moon stúdió bejelentette új játékát, a The Fallt, amelyhez a rajongók támogatására is szükségük van. A cél nem kiemelkedő, 17 000 dollárt szeretnének összekalapozni, amelyből alig néhány nap alatt 10 000 már össze is gyűlt, így jó esély mutatkozik a további célkitűzések elérésére is. Ezek a játék hanganyagának, grafikájának fejlesztése lokalizációt is tartalmaznak, sőt 48 000 dollár esetén akár PlayStation 4-re és Vitára, Xboxra és Ouyara is elkészülhet a játék.
A történet főhőse ARID, a mesterséges intelligencia, akit egy harci páncélba ültetnek, és akkor aktiválódik, mikor a páncélt viselő katona eszméletét veszti. Mikor öntudatra ébred, csak a ruha néhány funkciója felett veheti át az irányítást, így kell valahogy kihúznia a katonát a bajból. A játék során minél többet felfedezünk a környezetünkből, annál többet segíthetünk ARID-nak feloldani a béklyóiból. A játékmenet harcokat is tartalmaz, de a lényeg a felfedezésen és a tárgyak gyűjtögetésén, használatán alapszik, valamint megannyi feladvány vár ránk. A harcrendszer a fedezékhasználatra épül és leginkább a jó időzítésen múlik a siker.
A fejlesztők tervei között - a megfelelő fogadtatás esetén - további epizódok elkészítése is szerepel. A játék elsősorban PC-re, Linuxra és Macre készül, megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló