Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V PC petíció helyzetjelentés

Az aláírásgyűjtés a napokban újabb mérföldkőhöz érkezett.

2013.09.16. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokat nem érdemes hozzáfűzni a Grand Theft Auto V PC-s változatáért kiírt aláírásgyűjtéshez: a Rockstar Games játéka holnap csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni és a hivatalos álláspont szerint nem készül PC-s vagy más konzolos átirat a játékból. A PC-s tábor ezt az elhatározást szeretné megváltoztatni, ezért indították útjára a petíciót, amely a napokban elérte a 360 000 aláírást. A kitűzött cél továbbra is félmillió, ha az összejön, hivatalosan is elküldik a fejlesztőknek a felkérést. Érdekesség, hogy néhány nappal ezelőtt egy másik petíció is elindult, ahol pont ennek ellenkezőjét, a PC-s átirat elkészültét szeretnék megakadályozni. Az ok igen nemes, ha nincs PC-s változat, a kalózok hoppon maradnak... ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (21)

Sucee
Sucee 2013.09.16. 19:51
Szerintem igazából ez is volt a célja az egésznek, afféle trollkodás.
VodevilX
VodevilX 2013.09.16. 20:38
Amúgy most mindenki komolyan izgul hogy lesz-e, vagy csak türelmetlen? :D Nekem is irtóra tetszik amit láttam, de valahogy még sincs bennem semmi tűz, hogy nekem ez most azonnal kellene. Majd lesz azt' jóvan, inkább így vagyok :D
Ha meg bejelentik akkor úgyis az lesz, hogy nem is volt kérdés :)
gregmerch
gregmerch 2013.09.16. 21:10
Írtak a boltból, hogy akár éjfélre is mehetek érte, de elég lesz az holnap este, hazafelé a melóból is. Nekem ez valamiért tipikusan Playstation-os sorozat (persze lehet azért, mert évekig volt konzol exkluzív), így eszembe sem jutott a pécésre várni. Bár ha tudnám, hogy lesz PS4-es is, akkor arra lehet, hogy várnék.

A petíció (No1) reprezentál egy igényt, de nem ezért lesz belőle Pc-s port (mert nekem kétségem sincs afelől, hogy lesz). Biztosabb, elnyújtottabb bevételt jelent a Rockstarnak, ha lépcsőzetesen, fokozatosan adják ki. Ráadásul addig az első változatok értékelései, meg "hájpja" jól fel is fokozzák az érdeklődést, így még az is megveszi, aki először nem tervezte.

A petíció No2-höz nincs sok hozzáfűzni valóm. Nem támogatom a torrent semmilyen formáját, de azt még kevésbé, hogy olyan emberek se juthassanak hozzá valamihez, akik becsületesen megvennék. Mert ha valamit, ezt azok is meg fogják, akik egyébként minden mást lelopnak a netről. (Csak halkan jegyzem meg, hogy egy haverom kérdezte pont tegnap, hogy megvan-e már nekem a GTA V, mert az xy-letöltő oldal tele van mindkét most megjelenő változattal. Szóval erről ennyit, kapásból okafogyottá is válik az egész kezdeményezés.)
Kanduhrka
Kanduhrka 2013.09.17. 17:48
Én hasonlóan vagyok vele, bár nem csak ennél a játéknál, hanem kb az összesnél:) Ha nem jön ki PC-re, akkor nem. Lesz más:)
_Sun_
_Sun_ 2013.09.17. 18:42
+1 
Így is nagyra nőtt már a torony, ami végigjátszásra vár. Megveszem mert kifut, aztán már csak az olcsósított változat lehet kapni. És akkor ott vannak még az ingyenesek (WOT, Planetside 2, Terra) amikkel játszok néha.
ajánlott olvasnivaló