Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V PC petíció helyzetjelentés

Az aláírásgyűjtés a napokban újabb mérföldkőhöz érkezett.

2013.09.16. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokat nem érdemes hozzáfűzni a Grand Theft Auto V PC-s változatáért kiírt aláírásgyűjtéshez: a Rockstar Games játéka holnap csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni és a hivatalos álláspont szerint nem készül PC-s vagy más konzolos átirat a játékból. A PC-s tábor ezt az elhatározást szeretné megváltoztatni, ezért indították útjára a petíciót, amely a napokban elérte a 360 000 aláírást. A kitűzött cél továbbra is félmillió, ha az összejön, hivatalosan is elküldik a fejlesztőknek a felkérést. Érdekesség, hogy néhány nappal ezelőtt egy másik petíció is elindult, ahol pont ennek ellenkezőjét, a PC-s átirat elkészültét szeretnék megakadályozni. Az ok igen nemes, ha nincs PC-s változat, a kalózok hoppon maradnak... ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (21)

Sucee
Sucee 2013.09.16. 19:51
Szerintem igazából ez is volt a célja az egésznek, afféle trollkodás.
VodevilX
VodevilX 2013.09.16. 20:38
Amúgy most mindenki komolyan izgul hogy lesz-e, vagy csak türelmetlen? :D Nekem is irtóra tetszik amit láttam, de valahogy még sincs bennem semmi tűz, hogy nekem ez most azonnal kellene. Majd lesz azt' jóvan, inkább így vagyok :D
Ha meg bejelentik akkor úgyis az lesz, hogy nem is volt kérdés :)
gregmerch
gregmerch 2013.09.16. 21:10
Írtak a boltból, hogy akár éjfélre is mehetek érte, de elég lesz az holnap este, hazafelé a melóból is. Nekem ez valamiért tipikusan Playstation-os sorozat (persze lehet azért, mert évekig volt konzol exkluzív), így eszembe sem jutott a pécésre várni. Bár ha tudnám, hogy lesz PS4-es is, akkor arra lehet, hogy várnék.

A petíció (No1) reprezentál egy igényt, de nem ezért lesz belőle Pc-s port (mert nekem kétségem sincs afelől, hogy lesz). Biztosabb, elnyújtottabb bevételt jelent a Rockstarnak, ha lépcsőzetesen, fokozatosan adják ki. Ráadásul addig az első változatok értékelései, meg "hájpja" jól fel is fokozzák az érdeklődést, így még az is megveszi, aki először nem tervezte.

A petíció No2-höz nincs sok hozzáfűzni valóm. Nem támogatom a torrent semmilyen formáját, de azt még kevésbé, hogy olyan emberek se juthassanak hozzá valamihez, akik becsületesen megvennék. Mert ha valamit, ezt azok is meg fogják, akik egyébként minden mást lelopnak a netről. (Csak halkan jegyzem meg, hogy egy haverom kérdezte pont tegnap, hogy megvan-e már nekem a GTA V, mert az xy-letöltő oldal tele van mindkét most megjelenő változattal. Szóval erről ennyit, kapásból okafogyottá is válik az egész kezdeményezés.)
Kanduhrka
Kanduhrka 2013.09.17. 17:48
Én hasonlóan vagyok vele, bár nem csak ennél a játéknál, hanem kb az összesnél:) Ha nem jön ki PC-re, akkor nem. Lesz más:)
_Sun_
_Sun_ 2013.09.17. 18:42
+1 
Így is nagyra nőtt már a torony, ami végigjátszásra vár. Megveszem mert kifut, aztán már csak az olcsósított változat lehet kapni. És akkor ott vannak még az ingyenesek (WOT, Planetside 2, Terra) amikkel játszok néha.
ajánlott olvasnivaló
Új trailert kapott hétvégén a Star Wars Battlefront II Új trailert kapott hétvégén a Star Wars Battlefront II
Dicsekszenek a Little Nightmares készítői Dicsekszenek a Little Nightmares készítői
JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #19 JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #19