Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V nyereményjáték

Egy kis ajándékcsomag vár olvasóinkra, pólóval, kulcstartóval, iPhone 4 hátlappal.

2013.09.20. 18:57 | szerző: Dino | kategória: Játék

A kedden megjelent Grand Theft Auto V-höz kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk itt és Facebook oldalunkon. Egy GTA V ajándékcsomag vár olvasóinkra, benne a fotón is látható cuccokkal:

  • L-es póló
  • iPhone 4 hátlap
  • fém kulcstartó
  • teherautó alakú lámpás kulcstartó

Ahhoz, hogy bekerülj a kalapba, vasárnap (szept. 22.) délig egy hozzászólást várunk ehhez a hírhez, amelyben megírod, hogy melyik a kedvenc GTA epizódod. Duplázhatod az esélyedet, ha a Facebook oldalunkon feltett kérdésre is válaszolsz. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (90)

szbszig
szbszig 2013.10.07. 23:14
Baszki, mindjárt beérsz! :-O:-D
Gobiakos
Gobiakos 2013.10.08. 12:21
Az igazság valahol totyak és david hsz-e között van szerintem. Jó dolog, hogy minél többen olvassák a lapot, és ha ehhez nyereményjáték kell, ám legyen! És ha még a fórum is feldúsulna esetleg, szerintem az ellen sem lenne kifogása senkinek. Viszont a "régieket" is előnyben lehetne részesíteni néha napján, már csak úgy "kösz, hogy ilyen régóta itt vagytok és viszitek a Dome jó hírét" alapon... :-P;-)
totyak
totyak 2013.10.08. 12:22
Tényleg nem panaszkodásképpen írtam, amit írtam, meg nem is azért hogy vitát robbantsak ki, de ettől függetlenül még igaznak érzem, amit írtam.

Nem tudhatom, hogy naponta hányszor néz fel az oldalra? Hogyne tudnám. Rámegyek az adatlapjára és megmutatja, hogy mikor volt itt utoljára. Véletlenül éppen a sorsolás napján. Akit érdekel az oldal, az rászánja azt a fél percet, hogy bejelentkezzen, ha erre jár.
Meg azt írjátok, hogy a minél több regisztráció a lényeg. Fene tudja, én az ilyen regeknek annyira nem örülnék, ha nekem lenne egy ilyen király oldalam. A laikus szemlélőnek jól néz ki, hogy milyen sok a regisztrált felhasználó, de valószínűleg jelentős százalékuk soha nem jön az oldalra.

De tiszteletben tartom, hogy ez már korábban meg lett tárgyalva és tényleg nemvitát szeretnék generálni.
LordMatteo
LordMatteo 2013.10.08. 13:28
Miért jelentkezne be? Attól nem kap több tartalmat. Nem lehet egyértelműen eldönteni ezt a kérdést, bár én is jobban örülnék nyilván, ha több nyereményjáték szólva a törzsnek.
totyak
totyak 2013.10.08. 19:16
Nyilván lehet azzal áltatni magunkat, hogy naponta felnéz pár percre az oldalra, csak értelmetlen. Ha erre járna, szerintem megvédené magát és beírná, hogy butaságokat beszélek.
ajánlott olvasnivaló