Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Gondok a GTA V Xbox 360-as változatával

A Microsoft konzoljának régebbi típusai nem képesek rendesen futtatni a játékot, lefagynak, újraindulnak.

2013.09.23. 10:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azért a Grand Theft Auto V háza táján sem minden fenékig tejfel. Az utóbbi napokban ugyanis több Xbox 360 felhasználó is jelezte, hogy gondok vannak a játékkal. Mint kiderült, ez kimondottan azokat a játékosokat érinti, akik 2006-2008. között készült konzollal rendelkeznek. A gépek néhány perc játék után lefagynak, esetenként újraindulnak.
A Rockstar Games egyelőre nem tudta tisztázni a hiba okát, így megoldást sem tudott nyújtani rá. Egyesek összefüggésbe hozták a dolgot a kisebb merevlemezzel, ám a hiba azoknál is jelentkezett, akik idő közben nagyobb HDD-re cserélték a régit. Amíg nem készül patch, addig az Xbox háttértámogatása a következő eljárást javasolja:

  1. Törölj le minden GTA V adatot
  2. Takarítsd ki a cache-t háromszor
  3. Töröld a marketplace adatokat a rendszerből
  4. Húzd ki a konzol tápkábelét három percre
  5. Telepítsd az első lemezt
  6. Kapcsold ki a konzolt anélkül, hogy betennéd a második lemezt
  7. Indítsd újra a konzolt
  8. Telepítsd a második lemezt
  9. Játszhatsz

Egyelőre tehát ez a kissé furcsa eljárás javasolt, ám ez sem biztos, hogy mindenkinél működni fog. A játék egyébként soha nem látott eladásokat produkál, csak az első héten többet adtak el belőle, mint a széria összes korábbi részéből együttvéve. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (4)

Blake6
Blake6 2013.09.23. 11:25
Ez a probléma és hír már jó pár napos!A megoldás rég az,hogy nem szabad a play disc-et installálni HDD-ra,hanem hagyni forogni a lemezt,vagy ami még a legjobb,egy pendrive-ra installálni!Erre a két módszerre egyébként a dobozon is felhívják a figyelmet!
GeryG
GeryG 2013.09.23. 11:57
A két dolog nem egészen ugyanaz.
Amire Te gondolsz, az valóban a megjelenés napjától kezdve köztudott, de az leginkább szaggatást okozott X360-on. Ez a hiba viszont kimondottan a régi konzoloknál fordul elő és fagyást eredményez. :-)
Blake6
Blake6 2013.09.23. 13:30
Teljesen igazad van,"leesett" a dolog,respect!:-)
GeryG
GeryG 2013.09.23. 13:43
Semmi gond. Egy percre hülyén éreztem magam, hogy valamit benéztem, úgyhogy gyorsan még egyszer utánanéztem én is. Előfordul, hogy mellényúl az ember! :)
ajánlott olvasnivaló