Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Blackguards karakterekről rántották le a leplet

Néhány új szereplővel ismerkedhetünk meg a fejlesztők új szerepjátékának gárdájából.

2013.09.24. 19:09 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Daedalic RPG-je, a Blackguards ismét három új szereplőt mutat be nekünk a játék „hősei” közül. Nem annyira hősies hőseink ugyanis különféle elítéltekből állnak, nem kivétel a most bemutatott három új figura sem. Takate egy korábbi gladiátor aki egy strapabíró, ám veszélyes bajtársunk lesz. Aventuria déli dzsungeleiből származik, ahol a kegyetlen természet minden fogásra megtanította, ami szükséges a túléléshez. Ígéretes harcosnak számított szülőföldjén, ám a beavatási rítusa közben rabszolgakereskedők foglyává vált, akik eladták El'Halem arénájában gladiátornak. Miután fél életét harccal töltötte a „civilizáltabb” rétegek szórakoztatására, elképesztő dühöt érez a felsőbb rétegek és a rabszolgatartók iránt.
Niam és húga Salva mindketten egy közeli báró félelf fattyai. Anyjuk halála után száműzték őket, Niam pedig elhatározta, hogy bármi áron megvédi húgát és felneveli őt. Azonban amint Salva elég idős lett hozzá, hogy el tudja látni magát, felülkerekedett rajta az élvhajhászat. Rossz társaságokba keveredett és hamar rabja lett a különféle kábító hatású növényeknek. Azért, hogy legyen pénze ezekre, hamar orvvadász lett. Hamarosan elmenekült az erdőbe a hatóság elől, hátrahagyva húgát. Salva ráadásul egy időre nyom nélkül eltűnt, és egy titokzatos betegséggel tért vissza, ami elvette a hangját és a szabad akaratát is. Niamot azóta kizárólag a gyógyír keresése hajtja.
A harmadik karakter nem más, mint Urias ay Kalamal. Ő egy nagy harcos, aki a Horas Birodalom egyik kegyeltje. Amene császárnő seregében szolgált a háborúban, ami után helytállásáért bárói címben részesült. A korosodó hőst komolyan lesújtotta azonban lánya, Elanor halálhíre. Bármire képes azért, hogy levadászhassa a gyilkosát és saját kezével vethessen véget életének. A gyilkosság szemtanúi közül azonban már senki sem él, a gyilkos sötét mágia segítségével menekült el és a szóbeszéd szerint Neetha katakombáiban húzta meg magát több szökött rabbal együtt. A csavar az, hogy nekünk játékosoknak kell majd bebizonyítanunk, hogy nem mi öltük meg a lányt, bár minden gyanú erre utal. A játék november 19-én jelenik meg PC-re és Macre. ■

előző
következő
Új Blackguards karakterekről rántották le a leplet
Új Blackguards karakterekről rántották le a lepletÚj Blackguards karakterekről rántották le a leplet
Blackguards
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Blackguards

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló