Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Mától elérhető a GTA Online

Az előzetes terveknek megfelelően mától elérhető a GTA V többjátékos módja is. Üröm az örömben, hogy máris előjött néhány komoly hiba.

2013.10.01. 17:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szeptember 17-én jelent meg a Grand Theft Auto V, amely könnyen bezsebelheti az év játéka címet is. A játék kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, és a remek grafika mellett számos új játékmeneti megoldással is rendelkezik. A fejlesztők már korábban is jelezték, hogy a többjátékos mód külön és utólag érkezik majd, mivel a játékosoknak előbb meg kell ismerkednie a játék világával. Nos, a várakozásnak ma vége, megérkezett a GTA Online.
Azonban, ahogy az ilyenkor szinte törvényszerű, azonnal komoly hibákba szaladtak a lelkes játékosok. Az első versenynél máris végtelen várakozásba ütköznek a csatlakozni kívánó játékosok, vagyis lefagy a játék. Mivel a Rockstar Games egyelőre nem tudta orvosolni a hibát, azt javasolják, indítsunk privát eseményeket, azok rendben működnek. Sajnos a gondok itt még nem értek véget, ugyanis - ahogy az szintén előre borítékolható volt - a szerveroldalon sincs minden rendben, a szerverek egyszerűen nem bírják a hirtelen jött hatalmas terhelést. Ez már a karaktergenerálás során is okozhat kellemetlenségeket.
Egyelőre tehát nem minden fenékig tejfel a GTA Online körül, ám remélhetőleg a következő napokban normalizálódni fog a dolog. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (3)

Bomc.
Bomc. 2013.10.01. 18:22
Várok egy hónapot amig üzembe helyezik a tartalék szervereket :D
medve91
medve91 2013.10.01. 18:37
nekem konkrétan azt csinálta hgy kijött az update és amikor rányomtam hogy okés vazze telepítés akkor A PS egyszerűen black scrrent kapott és annyit. csak a táp lekapcsolásával tudtam kikapcsolni. Szerencsére másodjára működött és le is kopogom, de nem tudtam tolni online mert folyamat azt írta ki hogy nem tud Sessiont kreálni. Én is inkább várok, a Storyval amúgy sem vagyok kész még közel sem:D
tomes
tomes 2013.10.02. 07:54
Tegnap (kedden) az ATV-n a Friderikusz műsorában 22:45-től egy beszélgetés volt a GTA 5-ről. Két vendég volt, egy Index.hu-s és egy 576 kbyte-os. Főleg az anyagiakról beszéltek, talán egyszer még fönn lesz a honlapjukon.
ajánlott olvasnivaló