25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még idén megjelenik a Tomb Raider Macre is

A PC-sek és konzolosok lassan már meg is feledkeznek Lara remekre sikerült visszatéréséről, míg a Mac tulajok még mindig arra várnak, hogy részesei lehessenek a nagy kalandnak.

Írta: GeryG

Idén márciusban jelent meg a Crystal Dynamics új játéka, a Tomb Raider, amely kiválóan hozta vissza Lara Croft karakterét a köztudatba. A fejlesztők mertek nagyot gondolni és egy teljesen új Larát mutattak be a nagyközönségnek. Egy fiatal, esetlen és főleg kétségbeesett lányt, aki barátaival hajótörést szenvedett egy titokzatos sziget partjainál. A sziget nem lakatlan, különös népség éli itt mindennapjait, akik nagy veszélyt jelentenek a hajó legénységére. Larára vár a feladat, hogy kiutat találjon a szigetről, és megfejtsek az ott zajló különös események hátterét. A játék PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült el, ám ezek mellett folyik egy Maces változat fejlesztése is. A kiadásért a Feral Interactive felel, akik kimondottan az Apple rendszerére szakosodtak. A játék egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a tervek szerint még idén számíthatunk rá. Saját trailert mindenesetre már kapott, ezt megtekinthetitek lent.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Tomb Raider (2013)

Platform:

Fejlesztő: Crystal Dynamics

Kiadó: Square Enix

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2013. március 5.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!