Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SOMA SOMA

Először mozgásban a SOMA

A sokat sejtető élőszereplős trailerek után végre a játékot is láthatjuk, video és képek is érkeztek.

2013.10.11. 16:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Október elején jelentette be - a maga elvont módján - a Frictional Games, hogy új játékon dolgoznak. A SOMA egy különös weboldalon adta az első életjeleket, ahol két élőszereplős videót is megtekinthettünk. Ezek alapján egy sci-fi-horror játékra számíthattunk, amelyről ma a fejlesztők végre bővebb információkkal, egy játékmenet bemutatóval és három képpel is szolgáltak.
A történet a PATHOS-2 kutatóállomáson játszódik, ahol a jelek szerint egy kísérlet balul sült el. Az állomáson káosz uralkodik, mindenféle anomáliák és különös gépek bukkantak fel, amelyek óriási veszélyt jelentenek mindenkire, aki a közelükbe merészkedik. A játékmenet a csapattól már megszokott alapokra épül, vagyis fegyverünk ezúttal sem lesz, a túlélés kulcsa a menekülés, bujkálás és a különféle feladványok megoldásában rejlik. A fejlesztők már három éve dolgoznak a játékon, az első képek és trailer alapján sokat fejlődött a grafika a korábbi alkotásokhoz képest.
Sajnos rossz hír is érkezett a jók mellé, a játék leghamarabb 2015-ben jelenhet meg, akkor viszont PC mellett PlayStation 4-re is megvásárolható lesz. ■

előző
következő
Először mozgásban a SOMA
Először mozgásban a SOMAElőször mozgásban a SOMAElőször mozgásban a SOMA
SOMA
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SOMA

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló