Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!

A játék hivatalos oldalán meghallgatható néhány a novemberben megjelenő játék zenéi közül. Emellett új képek is érkeztek.

2013.10.17. 08:00 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Baldur's Gate II: Enhanced Edition nem csupán felturbózott grafikát, hanem új zenéket is kap az Overhaul Games jóvoltából. A készítők az új muzsikák közül néhányat a hivatalos oldalon is elérhetővé tett (legalábbis rövid részleteket belőlük), amelyek mellett új képek és háttérképek is elérhetővé váltak. A játék PC-re és Macre fog megjelenni, november 15-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!
Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!Hallgass bele a Baldur's Gate II: Enhanced Edition zenéibe!
Baldur's Gate II: Enhanced Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Baldur's Gate II: Enhanced Edition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló