Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Hétvégén megérkezett a negyedik GTA V patch

Tovább dolgoznak a fejlesztők a többjátékos mód hibáin, valamint elérhetővé tették a megígért 500 000 GTA$ első részletét.

2013.10.21. 11:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos továbbra is ingatag lábakon áll a Grand Theft Auto V többjátékos módja, így gőzerővel folyik a hibák kijavítása. Ennek hozományaként pénteken megérkezett az 1.04-es frissítés is, amely számos problémát hivatott orvosolni. Ezek közé tartoznak az autókat érintő hibák (eltűnő autók, eltűnő módosítások, többszöri eladási lehetőség, rossz autó visszaállítása stb.), a megvásárolt lakásokat érintő problémák, de a versenyeknél tapasztalható gondok is. A frissítés a javítások mellett a múlt héten bejelentett 500 000 GTA$ első felét is tartalmazza. A részletes listát a Rockstar Games hivatalos oldalán olvashatjátok.
További érdekesség a stúdió háza tájáról, miszerint a fejlesztők már most dolgoznak egy már ismert cím új epizódján. Persze erről gyakorlatilag semmit sem árultak el, így internetszerte megindultak a spekulációk, hogy vajon melyik sorozatot kívánják folytatni. A GTA sorozat érthetően kizárható, ahogyan a Max Payne is, hiszen nem olyan régen jelent meg a harmadik rész. Ezzel szemben a Red Dead sorozat, amelynek második része igazi bombasiker volt, valamint a sokkal kisebb népszerűségnek örvendő Bully is megérett egy újabb epizódra. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló