Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Hamarosan bemutatják a GTA V egyszemélyes kiegészítését

A Rockstar az elmúlt két hónapban a többjátékos rész talpra állításán fáradozott, de emellett nem feledkeznek meg a tartalmi kiegészítésekről sem.

2013.11.16. 12:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt hetekben minden a GTA Online-ról szólt a Rockstar Games háza táján, hiszen a Grand Theft Auto V többjátékos módja kis híján halva született. Mostanra lassan normalizálódik a helyzet, így ideje a hibajavítások helyett (pontosabban mellett) a bővítések felé fordulni. Az első DLC a többjátékos részt fogja kibővíteni, a Beach Bum Pack jövő héten debütál. Emellett készül a Content Creator is, valamint hamarosan bemutatják az első egyszemélyes kampányt kibővítő csomagot is.
"Ez csak az első a megannyi tartalmi kiegészítés közül, amelyeket a GTA Online-hoz tervezünk a következő hetekre, hónapokra. Maradjatok velünk itt, a Newswire-n, hogy többet is megtudhassatok a készülő Content Creatorról, a kooperatív rablóküldetésekről, valamint a GTA Online Capture the Flag játékmódjáról - plusz a készülő sztori mód frissítésekről is. Ezekről a közeljövőben részletesebben is beszámolunk majd." - olvasható a fejlesztők hírcsatornáján. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló