Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Tomb Raider: Reflections lesz Lara következő kalandja?

Az már szinte biztos, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a tavasszal óriási sikert aratott reboot, de úgy néz ki, hamarosan bemutathatják a folytatást is.

2013.11.21. 21:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Square Enix a napokban pletykalavinát indított el azzal, hogy levédette a Tomb Raider: Reflections címet. Gyakorlatilag ennél többet nem tettek, így semmit sem lehet tudni a dolgok hátteréről, de nem kell túl nagy képzelőerő hozzá, hogy kitaláljuk, egy esetleges folytatásról lehet szó. Lara karakterét óriási sikerrel támasztották fel a tavasszal megjelent rebootban, amely bár anyagilag nem hozta a kiadó elvárásait, mind a kritikusok, mind a rajongók imádták.
A Crystal Dynamics vezető munkatársa, Brian Horton részt vett a Bradford Animation Festivalon, ahol a játékkal kapcsolatos kérdésekre is válaszolt.
"Bejelentettük a folytatást, örülök, hogy végre beszélhetek is róla. A Tomb Raider folytatása lesz Lara fejlődésének következő foka, változik az élete. Visszatérhet régi önmagához." - nyilatkozta, majd kitérő választ adott arra a kérdésre, amely a játék költségvetését feszegette - "Ne beszéljünk a költségvetésről, jól finanszírozott játék. Egy centtel sem költünk a folytatásokra, mint az eredeti játékra."
További érdekesség, hogy a Square Enix elismerte a napokban felbukkant Tomb Raider: Definitive Edition létezését, amely várhatóan a tavaszi játék PS4-es változatát takarja.
"Manapság semmi sem maradhat titokban. Díjazzuk a lelkesedéseteket, de egyelőre nem tudunk részletekkel szolgálni. Azt javasoljuk, kísérjétek figyelemmel a nagyobb decemberi játékos eseményeket."
December 7-én lesz a Spike TV VGX díjátadó, várhatóan ott fognak bővebb információkkal szolgálni a Tomb Raider széria jövőjével kapcsolatban. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló