Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hétvégén ingyenes a Rage

A szépreményű, ám végül csúfosat bukó alkotás a hétvégén ingyen kipróbálható, megvásárolni pedig 75%-os kedvezménnyel lehet.

2013.11.22. 18:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az id Software óriási reményekkel készítette el az akkor korszakalkotóként beharangozott Rage-t. Ebben debütált a csapat saját grafikus motorjának ötödik generációja, amely elméletben már támogatta a megatexture effektet, amelytől tűéles textúrákat kaphattunk volna. Csakhogy végül különböző okokból a legjobban bereklámozott effekt kimaradt a játékból, amely így semmivel sem tudott kitűnni a tömegből. Bár így sem volt csúnya, és még a játékmenettel is el lehetett tölteni kellemes órákat, mégis becstelenül tűnt el a süllyesztőben.
Most azonban ismét előtérbe kerülhet, ugyanis a Steam hétvégi akciójának keretében most bárki tehet vele egy ingyenes próbát. Emellett a végleges megvásárlásra is 75%-os kedvezményt kaphattok, vagyis mindössze 5 euróért hozzá lehet jutni. ■

Rage
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rage

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2013.11.23. 11:18
Tegnap este játszottam vele negyed órát, de ez így gyenge. Elsősorban a grafika döbbentett meg, ugyanis folyamatosan be nem töltő, ráadásul ronda textúrák vannak mindenütt. Távolról nincs velük baj, de közelebbről borzasztó a látvány, pedig minden maxon van ,egyedül a gpu transcode-ot nem engedi bekapcsolni, mondjuk nem tudom, ez mit takar. Még játszom majd vele kicsit, de nem hiszem, hogy vétel lesz belőle ,pedig akartam.
GeryG
GeryG 2013.11.23. 11:49
Hát igen, sajnos ez is azt mutatja, hogy pont ott hasalt el a játék, ahol villantani akart. Ettől még a hangulata nem volt rossz, én szerettem annak idején.

Az a fura, hogy a híres-nevese id Tech 5-re azóta sem jelent meg új játék. Majd az új Wolfenstein fog, ami egyébként marha jól nézett ki gamescomon. No nem kell korszakalkotóra gondolni, csak épp remekül össze volt rakva, jól futott és bőven hozta a ma elvárható szintet. De az elmúlt 3 évben csend volt a motor körül...
ajánlott olvasnivaló