Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hétvégén ingyenes a Rage [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hétvégén ingyenes a Rage
A szépreményű, ám végül csúfosat bukó alkotás a hétvégén ingyen kipróbálható, megvásárolni pedig 75%-os kedvezménnyel lehet.

Rage

Rage
A legutóbbi Rage cikkek, hírek
1678 levél
Válasz 13.11.23. 11:49 #2
GeryG
Hát igen, sajnos ez is azt mutatja, hogy pont ott hasalt el a játék, ahol villantani akart. Ettől még a hangulata nem volt rossz, én szerettem annak idején.

Az a fura, hogy a híres-nevese id Tech 5-re azóta sem jelent meg új játék. Majd az új Wolfenstein fog, ami egyébként marha jól nézett ki gamescomon. No nem kell korszakalkotóra gondolni, csak épp remekül össze volt rakva, jól futott és bőven hozta a ma elvárható szintet. De az elmúlt 3 évben csend volt a motor körül...
5231 levél
Válasz 13.11.23. 11:18 #1
Skorpio90
Tegnap este játszottam vele negyed órát, de ez így gyenge. Elsősorban a grafika döbbentett meg, ugyanis folyamatosan be nem töltő, ráadásul ronda textúrák vannak mindenütt. Távolról nincs velük baj, de közelebbről borzasztó a látvány, pedig minden maxon van ,egyedül a gpu transcode-ot nem engedi bekapcsolni, mondjuk nem tudom, ez mit takar. Még játszom majd vele kicsit, de nem hiszem, hogy vétel lesz belőle ,pedig akartam.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.