Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Collectables - új játékon dolgozik a CryTek Budapest

A magyar stúdió új alkotása iOS-re és Androidra fog megjelenni.

2013.12.13. 10:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Régen hallhattunk már a CryTek Budapest felől, akik korábban a Crysis Warheadet készítették, és besegítettek a Ryse munkálataiba is. Most viszont valami egészen újba vágtak bele, ugyanis a kifejezetten mobil platformra szakosodott DeNa csapatával közösen készítik a The Collectables című akciójátékot. A játék kizárólag iOS-re és Androidra készül, megjelenésére 2014-ben számíthatunk, ráadásul ingyen lesz elérhető.
"A DeNa egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezik a mobiljátékok terén, így különösen nagy öröm számunkra, hogy velük közösen készíthetjük el a The Collectablest. A játék ingyenes lesz és a CryTek 3D-s technológiáján, a CryEngine-en alapul." - nyilatkozta Paha Schulz, a CryTek munkatársa.
A történet egy katonai alakulatról szól, akik a világ számos pontján hajtanak végre titkos katonai akciókat. Mivel egy-egy küldetés során több katonát is irányítunk, akik mind eltérnek egymástól, így nem csupán a vérgőzös akció számít, hanem a jól átgondolt taktika is. A küldetések előtt meghatározhatjuk, milyen felszereléssel és fegyverekkel vágjanak neki, ezeket fejleszthetjük is. Aki a megjelenés előtt regisztrál a hivatalos oldalon, az a Reload nevű karakter egy különleges változatát is megkapja, amely exkluzív felszereléssel aprítja majd az ellent.
A bejelentés mellé az első trailer és néhány kép is társult. ■

előző
következő
The Collectables - új játékon dolgozik a CryTek Budapest
The Collectables - új játékon dolgozik a CryTek BudapestThe Collectables - új játékon dolgozik a CryTek BudapestThe Collectables - új játékon dolgozik a CryTek BudapestThe Collectables - új játékon dolgozik a CryTek BudapestThe Collectables - új játékon dolgozik a CryTek Budapest
The Collectables
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Collectables

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló