Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Márciusban bejelentésre készül a Rocksteady?

A Batman játékokról ismert stúdió egy ideje titokzatos projekten dolgozik, amelyet a pletykák szerint a következő hónapban jelentenek be.

2014.02.08. 10:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hatalmasat robbant annak idején a Batman: Arkham Asylum, majd annak folytatása, az Arkham City is. E játékokkal tette le névjegyét a Rocksteady Studios, bár azt kevesen tudják, hogy 2006-ban már jelentkeztek egy PS2-re és Xboxra készült játékkal, amely az Urban Chaos: Riot Response címet viselte.
Az Arkham City után sok rajongó szomorúan fogadta a hírt, hogy a csapat nem kíván több Batman játékot készíteni, így az előzménytörténetet, az Arkham Originst már a Warner Bros. Interactive egy másik stúdiója készítette el. A Rocksteady pedig ezalatt szorgalmasan dolgozott új játékán, amelyet egyelőre homály fed. Azonban a legújabb hírek szerint már nem kell sokat várnunk a leleplezésre, ugyanis a csapat márciusban mutathatja be, min is dolgoznak mostanában. Sokan úgy gondolják, hogy nem mondtak le a denevérről és az új játék is róla fog szólna, csak épp már a következő konzolgeneráción. Ebben van is logika. De azt sem lehet kizárni, hogy egy másik szuperhős kalandjai felé fordultak vagy épp valami egészen váratlant húznak elő a tarsolyukból. Bő egy hónap múlva okosabbak leszünk. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló