Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új weboldalt és frissítést kapott a Take On Mars

A még mindig csak béta állapotban lévő játék fontos frissítést kapott a napokban, amellyel számos új lehetőséget ad a modkészítők kezébe.

2014.02.12. 13:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly augusztusban jelent meg a Bohemia Interactive játéka, a Take On Mars korai változata a Steamen. A játékban egy Mars-expedíciót vezényelhetünk le, egy kutatórobotot irányíthatunk, amellyel feltérképezhetjük a vörös bolygó krátereit. A játéknak a mai napig ez a korai változata érhető el, ám a napokban fontos frissítés érkezett hozzá. A Workbench nevet viselő patch ugyanis számos újdonsággal bővíti a játékot: mostantól teljesen átalakítható és modolható a játék. A lelkes modderek a legutolsó scriptig, helyszínig, modellig mindent kedvükre lecserélhetnek vagy épp átalakíthatnak, amellyel gyakorlatilag a Take On Mars egyfajta nyílt világú játékmotorrá nőtte ki magát. A szerkesztéshez minden eszközt megadnak a fejlesztők, így a külső TKOM Loader segítségével minden adat kicsomagolható egy külön mappába.
Azokra is gondoltak, akik azért játszani is szeretnének a játékkal, nem csak szétturkálni azt. Számukra lehet jó hír, hogy néhány új kráterrel bővült a felfedezésre váró helyszínek listája. Továbbá a hivatalos oldal is teljesen megújult, ahol számos érdekes információt találhattok a Take On Marssal kapcsolatban. ■

Take On Mars
A legutóbbi Take On Mars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.