Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

A következő Call of Duty már tényleg "nextgen" lesz

Legalábbis ezt ígérik az Activision részéről, akik szerint az idei rész a Ghostshoz képest óriási ugrás lesz.

2014.02.14. 07:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a Sledgehammer Games is beszállt az Infinity Ward és a Treyarch mellé, így mostantól a Call of Duty játékok fejlesztésére három év áll majd a stúdiók rendelkezésére. Az is biztossá vált így, hogy az idei részt már az újonc készíti, akikkel szemben az Activision (és persze a rajongók) komoly elvárásokat támasztanak. A kiadó részéről Eric Hirshberg úgy fogalmazott, a következő Call of Duty már tényleg nexgen élmény lesz, valamint a Ghostshoz képest óriási ugrást jelent majd grafikai terén. A fejlesztés elsősorban a következő konzolgenerációra folyik.
"A konzolváltás évében minden fejlesztőnek, aki több platformra dolgozik, számolnia kellett azzal, hogy az új konzolok technológiája kerül majd a középpontba, amely változásokat jelent a fejlesztési folyamatban. Most, hogy az új konzolok már megjelentek, azok váltak az elsődleges fejlesztési platformmá." - magyarázta Hirshberg.
További érdekesség, hogy az Infinity Ward egy képet tett közzé a napokban, amelyen a Modern Warfare széria egyik hőse, Captain Price látható azzal a megjegyzéssel, hogy készüljünk, Price visszatér. Azt csak találgatni lehet, hogy mire készülnek a srácok: már most egy új MW epizódot igyekeznek leleplezni, esetleg a Ghostshoz készül egy DLC? Az sem kizárt, hogy utóbbi többjátékos módjához kapjuk egy Price karakterét. Végül azt sem szabad elfelejteni, hogy a Sledgehammer Games korábban pont a MW széria fejlesztésében segített be, így talán az ő játékuk is ehhez kapcsolódik majd, amelyben helyet kaphat a veterán katona. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (1)

YuriLexandro
YuriLexandro 2014.02.14. 14:42
A Modern Warfare véget ért a harmadik résszel, az úgy volt teljes, szerintem fölösleges tovább csavarni egy negyedik résszél, a harmadik méltó lezárása volt a történetnek. A csúcson kell abbahagyni.
ajánlott olvasnivaló